Кладионица

1. Koristim priliku da jebem majku u pičku Juventusu.
    Takođe jebanje majke ide i Zvezdi što me skide za 100 evra, na gg x2

2. Edit: Obrisao sam post, neko se sto posto nasladjuje a meni su zivci otisli u picku materinu nedam tikete

3. Samo im jebem mater eto da imam jednu zelju bila bi da vise ne udjem u kladionicu jos se pitam sto mi daju dzabe kafe i pice kad udjem pa ja bi nekom debilu tipa mene dzilitkao jajca samo da dolazi i dalje

4. O čemu se ovde radi, ko te je jebao?

Okruglo sedam dana sam bez tiketa, doduše bio sam preokupiran nekim kurcem pa sam retko i pomišljao da se kladim uopšte, ako preguram i sutra onda lagano do narednog vikenda.

Jedino me jebe ovaj nba, smorim se praktično do polovine utakmice ako gledam bez tiketa, a evo večeras prenose jutu sa gs-om.

5. Odigrao sam ono sranje od tvog brata ali u fiksu 7 komada i eto pogadjaj ko je igrao poslednji i dao samo 1. Imas pravo na jedan pokusaj. Cak i budjava zvezda pukla al dala 2 komada i jebene izdrkotine vise od 20(do 20 sam pratio) puta sutnu na gol i daju samo jedan jednu im majku na sred sahrane jebem. Uplatio sam soma pa kvotu i dobitak sam izracunaj meni je muka i gadi mi se vise krsta mi.

6. Imao sam ih i na drugom tiketu: juve, monako i lester-kvota 3,3 stavio stotku dobitak 330 jelda i ajde sinovi ukanalite me ne volim ja pare ja volim da puknem mrs bre

7. Auh brate, jebeni žabari... Pa sistem jebemumater, i prošli put kad si probao isto to znam da si na jednom smanjio sistem da nemaš povraćaj, a drugi isto gađao u fiksu, i poduvao za malo...
    Burazer redovno poduva na tekmu , al' zato i gađa u sistemu jer kad omaši jednu opet je na konju.

Jbg, sedam tekmi sa prosekom 2, na soma, kapiram da je bilo bar 130k, u sistemu sa 6 bi imao bar tridesetak-četres jbg.

8. Mislim ne znam šta da ti kažem jbg, mogu da mislim kako je, ne znam ni što serem sad da si trebao u sistemu da igraš tu igru, al' nije zlonamerno.

9. Ajde sise znam da je tesko ali ne smemo odustati, spremam vam kvotu 10-15

10. Uniks daje manje od 72,5
    Safhauzen svajcarci GG
    Djenoa inter GG
    lacio daje gol u oba poluvremena
    Krotone 2

Kvota nesto preko 12 u mozz, u ostalima moguce i 20 da ce biti

Sve pocinje sad u 3

11. PA JEL OMASIO PENAL BOKTENEJEBO I PENAL VISE, FULAM NJUKASL LIVERPUL U TRI NEDELJE TRI EKIPE KOJE IGRAM MASE PENAL JEBEMTI KOCKU U PICKU

12. Koliko god da sam mislio da je sautempton prejebao liverpul ove sezone po jadnoci, nije, nemaze niko nikad da prejebe liverpul po jadnoci

13. Vašington 1
    Vol asistencije 11.5 +
    Bredli 15.5 +
    Irving asistencije 6.5 +
    Oldridž 18.5 +

14. Ima prenosa večeras jbg:
    Toronto H1 (6.5)
    Vašington 1
    Derozan 29.5 +
    Tristan Tompson 8.5 -
    Gortat 12.5 +
    Džejms 32.5 +
    Lauri (računam ne igra verovatno) 18.5 -

15. hahahh ubacio laurija cisto da ima nesto da zaokruzi posto ce ostalo da padne

16. Nemoj irvinga ljubi te brat ubi me samo on asistencije plus neko vece

17. Uh al sam okasnio sa postom, nisam rifresovao ocigledno xd

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.