Кладионица

1. Prvo miladin kovačević ili kako se preziva, onaj koji je polupao pičku ameru, sad ih kuzman prejebao, vraćamo amerikancima za bombardovanje polako!

2. I poslali smo im kebinu cerku ne zaboravi

3. Brat23 je predao papire. On ako dobije haha pa ja ne znam

4. Bombardovaće nas opet bar 50 dana majku ti jebem

5. Unistavamo ih iznutra sto bi se reklo

6. Jebe me gordon prvi put prva postava iznenadno i umesto da bas danas jebe on se usro ko picka neka

7. Haha sad je promasio oba bacanja jer je povredio ruku. Sjajno, bacicu tiket da makar gledam utakmicu na miru

8. Sta se rokate toliko picke jevenr josbharden vec 3 skoka haha Jeste kurac

9. 5 skokova u prvoj harden hahha pa ko da igra sa mnom i papetom pabkao ja cu momci

10. Pa najbolji im je skakac u sezoni, koja mu je granica? Ja ga pisao minus poene haha on sasuo 15 u prvoj xd

Jedimo moze da nas usere da napravi kos koji faul to bi bilo sjajno al nece to nas da usere nema sanse

11. Ma to je u regularnoj sezoni skakao zbog tripl dablovam u plejofu mu je prosek ispod 5 skokova

12. Evo ne znam pise 8,5. Koja grenica?

Kavaija isto imam plus gledaj sta promasuje haha mislim da ovo u zivotu nije promasio

13. Ma 5,5 gotovo pasce mu u ruke pa ne znam sta
    Svakako je narodni samo, imam ceo hjuston minus fazon xd

14. Dobro dosta ti je potrajalo to aahahahh

15. Mene oldridž i kapela jebu, 'ajde malo pikenrola, malo da stane šut spolja i da centri trpaju (ne gasol i anderson samo)

16. Ja cu sve promasiti hahaha joj jesam glup e

17. Samo da kapela završi poslednji napad hjustona sad i da u drugom posle preživim andersona jebenog i biće nešto možda

18. Haha poklon bacanja dobro može i to sad anderson da crkne pa da se nadam nečemu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.