Кладионица

1. Dukka
    Nađite mi gde je to napisao i garantujem vam da boban marjanović neće biti jedini živi srbin sa odsečenom glavom

Pa nece jer nisu ni marjanovicu odsekli a izijem je rekao da hoce

2. E, mora da se nađe taj post, evo sve mi se čini da sve više ljudi nije sigurno da je to stvarno bio izijem...

3. od svega toga sto sam napisao jedino je istina da je predrazinjo poginuo na brodu

4. hahahh to je aleksandarkg pricao

5. Jel izijem bese rekao ono za marjanovica? Meni sve onako kroz maglu to

6. izijem flips
    od svega toga sto sam napisao jedino je istina da je predrazinjo poginuo na brodu

Lažeš izijem, a ko laže taj i krade, ko krade, ide u zatvor a ko ide u zatvor ima vaške!

7. El me jebete da je pogino predrazinjo?

8. Evo ga papet na kablovskoj televiziji kanal sport klub broj 3

9. poginuo tamo na brodu dok je radio

10. Papet bog :D

Jeb'o majku ako izijem nije bar 5 puta napisao za predražinja do sad, i on opet haha

11. Ili se i on sprda, e onda ne znam stvarno

12. Kad smo vec kod toga, zna li neko sta je sa kuzmanom?

13. Mislim da je na brodu nekom

14. U Srbiji je Kuzman, dopisivali smo se malopre baš. Prejebao Amere glupe.
    I sestre su mu ok.

15. Bas mi drago, i ako se nisam nikad sa njim cuo,
    Niti video te čuvene sestre :(. Super je sto se izvukao, bilo bi bas glupo da toliko najebe.

16. Kako to misliš nisi nikad video kuzmanove sestre, milosh88, ne razumem?

I kako to mislite u srbiji kuzman? Na slobodi, ili ga pustili da odleži kod nas?

17. Treba da se čujemo neki dan al na slobodi je. Nema ležanja posto brine da mu ovo neće biti u dosijeu pa da ga drkaju za posao. Budaletina

18. Jebes dosije

Al bas mi drago da je izasao

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.