Haha brate ne tako nego cu da ih raskrinkam dok sam ziv, a ti mi mozes pomoci posto si im bio nekako najblizi, secas se svoj rodjenja, procackaj po memoriji mora imati nesto xd
Pa najvise se secam babice jbg nema nista sto bi tebi koristilo...al da vidis babicu kad sam prisao zeni na ulici i pitao je da li radi kao babica u visegradskoj ona me gleda odakle se znamo ja joj kazem da me porodila pre 21 godinu ona me gleda ne veruje
kvota je 4 sad u meridianu, ovo je onaj lik sa 1x2 sto daje srpske lige ovo je status bio pre izbora tad je kvota bila i 30, sad je ponovio po kvoti 4
ustvari bila 30 i jutros nego nagrnuo narod leleeee
dal ima jos negde mamu mu jebem
nisam bio na sajtu skoro mesec dana, armine jel si pogodio neki tiket u medjuvremenu, napaceni brate?
nema u planetwinu za premijera a tamo uvek ima za sve jbg.. ima evrovizija ko oce xd
skauz brate bice uskoro bice!!!
Ahaahahh
Sad će da dođe i frenki delevra i da kaže da nije bio na sajtu tri godine i da l' je arming pogodio neki tiket aahahah
Rivers 11.5+
Mavrokefalidis 11.5+
Koponen 8.5+
Dornekamp 10.5+
Miler 7.5+
SAMO JAKO BRACOOOO
https://www.youtube.com/watch?v=WCYgO8PzQKs
gde su te granice somi, u pinnu za poen vise fazon, nije valjda da se vraca soker ?
maksbet prijatelju
Ahaahahh
Sad će da dođe i frenki delevra i da kaže da nije bio na sajtu tri godine i da l' je arming pogodio neki tiket aahahah
Sad ce predrazinjo da ustane iz groba i uloguje se da bi postavio isto pitanje :D
mavro 1/9 iz igre, rivers 1/6 pa da
Junajted prvo x
Lion 2-3
Kvota 5
Dolazi 100%
MENI JE SAMO VAZNO DA NIJE DIGAO RUKU NA SEBE KAO STO JE REKAO DA OCE XNXX PUTA
Ocu jednog dana sig kad provalim ovu prevaru od zivota
Aj se rokni brate i ako se opet rodis dodji dokazi prevaru
Haha brate ne tako nego cu da ih raskrinkam dok sam ziv, a ti mi mozes pomoci posto si im bio nekako najblizi, secas se svoj rodjenja, procackaj po memoriji mora imati nesto xd
haha, uvek volim kad se vratim sa sluzbenog puta i procitam vase postove koji griju srce i dusu
Jesi ti neki otac?
Pa najvise se secam babice jbg nema nista sto bi tebi koristilo...al da vidis babicu kad sam prisao zeni na ulici i pitao je da li radi kao babica u visegradskoj ona me gleda odakle se znamo ja joj kazem da me porodila pre 21 godinu ona me gleda ne veruje