Кладионица

1. Scouser
    haha, uvek volim kad se vratim sa sluzbenog puta i procitam vase postove koji griju srce i dusu

pu majku ti jebem, od tebe sam najmanje ocekivao da si u stalnom radnom odnosu!

2. Jesi ti neki otac?

give that man a slice of celtic award xd

3. Scouser
    haha, uvek volim kad se vratim sa sluzbenog puta i procitam vase postove koji griju srce i dusu

pu majku ti jebem, od tebe sam najmanje ocekivao da si u stalnom radnom odnosu!

4. Je l gleda neko junajted jebote ? Po rezultatima vidim da nije bilo krstenog napada i nabode drvo glavom loptu u kurac i jebiga a prelogican tip prvo x bio e jebem ti

5. Bravo Lakazete majstore sad ga lomi!

6. HAHAHAH JOS JEDAN BRAVO MAJSTORI BRAVO LEGENDE!

7. Koji Bog Lakazet!

DOGODINE U MANČI

8. Imam tacne rezultate 2:1 i 1:0 i nabise mi nadu do 80+ i jebase me hah jaoo

9. Ulećelo 110 evrića. Obe utakmice sam igrao gg/1x

10. nikad nikome nisam kenjao što se kladi, al arminu bih polomio ono malo prstiju što mu je ostalo da ne može tiket da popuni barem dva meseca

11. igramo li nba za spas je li

ovako sta preporucujem, hjuston igra sa 7 igraca celu utakmicu, ova im je biti ili ne biti, harden ce da cepa bar 45min njega i poene i asistencije moze, ostali svi imaju male granice, ja ocekujem bar 110 poena hjustona, realno moguce da svi udju u plus, harden na 30, ostali po 10-15, tako da se isplati samo treba nabosti ko ce u plus od ostalih 6 igraca bar 4 ulazi u plus po mom misljenu, beverli prvi pik, i na osecaj kapela jer ga je cimao nesto trener konstantnost picke materine pa ajde pokazi se mudo jos sad kad nema nenea nema ko da menja, u san antoniju zavisi od lenarda sve, ne znaju jos da l ce igrati da l da ga rizikuju, tu bih rekao mills opet da ce da dere mada ga ne volim pa ga nisam ni igrao, simons na 11,5 lepo, ostalo boga pitaj osim alridz skokova plus, utakmica 1i+

12. hahahh sta je brate moj sto tako pa nemoj tako

13. pričam za tvoje dobro RUPO BEZ DNA

Para ide NA PARU, a ne NA PAŠTETU

Pare od kladionice uzimaju oni koji su već situirani i mogu i s kladionicom i bez nje, kao Predrag kad mu daju na brodu platu 4000 evra za fitnes instruktora, pa mu legne i 2000 evra od kladionice usput ili pseto kome Saša Ilić plaća da ga laserima održava u igraćem stanju, ili kilogramov brat koji se skućio, oženio i kupio kola

14. Oldridz plus poeni jer nema nenea. I proslu su ga forsirali ali se ispromasivao bas samo mu gurali na niski post i cistili stranu. Harden plus iz razloga koje si naveo, anderson minus jer kod kuce sutira 0-20+ za tri u po sve je trojke dao u gostima, lenard minus za slucaj da igra, manu ako ima ide plus asistencije ko kuca, simonsa bih izbegao jer cuva hardena pa mozda napuca faulove, gasol je bas teska minuscina ceo po, gordon proslu poceo u startnoj al se upuvao...

15. odlican primer od strane radja kako me treba dozivati pameti, da ste prijatelji ovako svaki dan bi radili, ali veceras sam nalozen jebiga IDEMO HJUSTON JAKO

16. Arm brate napaceni ti bi trebalo samo da prepisujes tikete od nekoga ozb

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.