Ulazi Žan Klod Van Dam u gej bar, i prilaze mu dvije lezbejke da ćaskaju.
U jednom trenutku, šanker prepoznaje glumca, i uzviknu:
-VAN DAME!
I lezbejke napustiše bar...
slusajte sta mi se desilo juce. Umrla mi neka baba-tetka, tj mojoj kevi je tetka a meni baba. fora je sto od mojih niko nije mogao da ide jer smo radili popis a mora neko da ode na tu sahranu. I sad posalju mene, moras ti mora neko da ode naljutice se ovi i daju mi 500 dinara to ti je kao za ceo dan. OK ja dole stigao kupim venac i cvece za tih 500 dinara i dodam mojih jos 300 kolko sam imao i ostanem bez dinara. dosao tamo ta familija pocela da me drka kao gledaj ga nema kurca od njega jebes li sta slabo nzm kolko si bedan sahranjuju ovu babu oni mene udaraju pesnicama u ledja
azaksio lens 2.lensu treba pobeda. ne verujem da ce azaksio nesto preterano da zapinje.nemaju motiva.na rezultatima pise da je kladionica odlucila ukloniti tecajeve.ne znam sta to tacno znaci,valjda da su blokirali.ima na mocartu da se igra. mozda ne nekom od malo dinara prelaz 1-2.
bastija-pariz 3+.ovo je iznenadjenje.ne igraju na golove nikada,al i jednima i drugima treba pobeda.morace igrati otvoreno.ima jos 2 kola do kraja.
sanjao sam noćas kako sam dobio 2 miliona dinara, i odem u kladžu i tamo mi kažu kao e izvini, ali nemamo kod nas toliko para trenutno, jedino da sačekaš dve godine ili da ti damo sad 80 soma, i ja uzmem 80 soma, u to ime:
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
puce hjuston ko picka ko se ovom nadao
Otprilike svi haha
Hahaha
Danas je moj dan osecam to
6pt
Ulazi Žan Klod Van Dam u gej bar, i prilaze mu dvije lezbejke da ćaskaju.
U jednom trenutku, šanker prepoznaje glumca, i uzviknu:
-VAN DAME!
I lezbejke napustiše bar...
Zverev 1 i prvi set 10-12 gemova
Jaziri tacno 3 seta
Kvota 7,5
slusajte sta mi se desilo juce. Umrla mi neka baba-tetka, tj mojoj kevi je tetka a meni baba. fora je sto od mojih niko nije mogao da ide jer smo radili popis a mora neko da ode na tu sahranu. I sad posalju mene, moras ti mora neko da ode naljutice se ovi i daju mi 500 dinara to ti je kao za ceo dan. OK ja dole stigao kupim venac i cvece za tih 500 dinara i dodam mojih jos 300 kolko sam imao i ostanem bez dinara. dosao tamo ta familija pocela da me drka kao gledaj ga nema kurca od njega jebes li sta slabo nzm kolko si bedan sahranjuju ovu babu oni mene udaraju pesnicama u ledja
Pade servis zverevu i bice s ajednim brejkom 6:3 pa jebem ti
Sahranjuju babu, sahranjuju tebe ha ha ha
Nemoj to da radiš brt
hahahh jos samo danas brate obecavam jos samo danas
azaksio lens 2.lensu treba pobeda. ne verujem da ce azaksio nesto preterano da zapinje.nemaju motiva.na rezultatima pise da je kladionica odlucila ukloniti tecajeve.ne znam sta to tacno znaci,valjda da su blokirali.ima na mocartu da se igra. mozda ne nekom od malo dinara prelaz 1-2.
bastija-pariz 3+.ovo je iznenadjenje.ne igraju na golove nikada,al i jednima i drugima treba pobeda.morace igrati otvoreno.ima jos 2 kola do kraja.
sanjao sam noćas kako sam dobio 2 miliona dinara, i odem u kladžu i tamo mi kažu kao e izvini, ali nemamo kod nas toliko para trenutno, jedino da sačekaš dve godine ili da ti damo sad 80 soma, i ja uzmem 80 soma, u to ime:
čelzi 2
emen 3+
almere 3+
alesund 3+
norkoping 3+
a.lustenau 3+
hatrberg 3+
iz sprdnje tiket, al opet boli...
http://image.prntscr.com/image/0836386e3c2240f6afdfcf0411114261.png
sve ti se vraća za one dance, kad si uzeo 700 dinara a mene oborio za 8 soma, ko te jebe sad, trpi
hahah ma nisam uzeo nista tad nego sam se jebavao sa inspect elementom 20min samo da ti napakostim xd
hahah koji si govnar jebeni xd
još draže mi je onda, nadam se da će potrajati ovo tvoje prokletstvo bar do septembra, do tad ćeš se ubiti nadam se. majmune
i ja se nadam
kolka je kvota na ovo tvoje govno