Кладионица

1. puce hjuston ko picka ko se ovom nadao

2. Otprilike svi haha

3. Danas je moj dan osecam to

4. Ulazi Žan Klod Van Dam u gej bar, i prilaze mu dvije lezbejke da ćaskaju.
    U jednom trenutku, šanker prepoznaje glumca, i uzviknu:
    -VAN DAME!
    I lezbejke napustiše bar...

5. Zverev 1 i prvi set 10-12 gemova
    Jaziri tacno 3 seta

Kvota 7,5

6. slusajte sta mi se desilo juce. Umrla mi neka baba-tetka, tj mojoj kevi je tetka a meni baba. fora je sto od mojih niko nije mogao da ide jer smo radili popis a mora neko da ode na tu sahranu. I sad posalju mene, moras ti mora neko da ode naljutice se ovi i daju mi 500 dinara to ti je kao za ceo dan. OK ja dole stigao kupim venac i cvece za tih 500 dinara i dodam mojih jos 300 kolko sam imao i ostanem bez dinara. dosao tamo ta familija pocela da me drka kao gledaj ga nema kurca od njega jebes li sta slabo nzm kolko si bedan sahranjuju ovu babu oni mene udaraju pesnicama u ledja

7. Pade servis zverevu i bice s ajednim brejkom 6:3 pa jebem ti

8. Sahranjuju babu, sahranjuju tebe ha ha ha

9. hahahh jos samo danas brate obecavam jos samo danas

10. azaksio lens 2.lensu treba pobeda. ne verujem da ce azaksio nesto preterano da zapinje.nemaju motiva.na rezultatima pise da je kladionica odlucila ukloniti tecajeve.ne znam sta to tacno znaci,valjda da su blokirali.ima na mocartu da se igra. mozda ne nekom od malo dinara prelaz 1-2.

bastija-pariz 3+.ovo je iznenadjenje.ne igraju na golove nikada,al i jednima i drugima treba pobeda.morace igrati otvoreno.ima jos 2 kola do kraja.

11. sanjao sam noćas kako sam dobio 2 miliona dinara, i odem u kladžu i tamo mi kažu kao e izvini, ali nemamo kod nas toliko para trenutno, jedino da sačekaš dve godine ili da ti damo sad 80 soma, i ja uzmem 80 soma, u to ime:

čelzi 2
    emen 3+
    almere 3+
    alesund 3+
    norkoping 3+
    a.lustenau 3+
    hatrberg 3+

12. sve ti se vraća za one dance, kad si uzeo 700 dinara a mene oborio za 8 soma, ko te jebe sad, trpi

13. hahah ma nisam uzeo nista tad nego sam se jebavao sa inspect elementom 20min samo da ti napakostim xd

14. hahah koji si govnar jebeni xd

još draže mi je onda, nadam se da će potrajati ovo tvoje prokletstvo bar do septembra, do tad ćeš se ubiti nadam se. majmune

15. kolka je kvota na ovo tvoje govno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.