Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
15 prijatelju
Hhahahaha ispljuno sam 3u1 kafu od smija
meni je upalo u oko ono "moji radili popis". znači izijemova porodica drži nešto, neku prodavnicu ili zlataru, maxi možda. žalite ga ovde a on poslodavac, verovatno ima i robove svoje koje plaća 20 soma
Sad ce arming da te prepise somi kurac ces da prodjes
I navlači ih da igraju da hjuston osvaja sa pola plate
Mada to možda nije on pričao za hjuston, nisam baš siguran...
Ko ga zali bre sta pricas to izijem baca po 70e na tiket moze on tebe da zali
pa žalili su ga armin i papet par puta, sećam se
Mada to možda nije on pričao za hjuston, nisam baš siguran...
izijemovi drže maksbet, proverena informacija
ps pa kazes mi prepisi od nekoga pa onda ovaj post gore hahhaa pa sta da radim ??
Vidi maleni uzmi ovo somijevo i izbaci dve koje to prve padnu na pamet i stavi 500 kinti. Prolazis lagano al nemoj da merkas koje ces izbaciti nego samo koje ti prve padnu na pamet
to sam i planirao ne zajebavam te
sa nadom da padne bas to sto izbacim pa da dodjem ovde da se sladim majmunu
Jer je sansa da somi omasi jednu oko 76 posto znaci treba da izbacis jednu a sansa da ubodes koju je na nekih 13 posto, znaci izbaci dve i imas 26 posto sanse da ti tiket prodje sto uopste nije lose jer ako odigras sam sanse su ti 0,3 posto xd
e kurac pocinje pola tekmi za pola sata necu stici do kladze, tek posle 8
haha kolko bi sad tek voleo da prodje tiket koji si ti hteo da odigras a nisi stigao uh uh
pa ako prodju ove prve svakako rokam celzi i jos jednu ovu koja je u 9, ako uzimas ti uzecu i ja ehehee
Dajte neki nba da jedem pa idem do kladze
Stavi i kečap na taj nba xddd
Aooo seltik bi mi pozavideo sad
Prvih 14.min 2 gola i posle nista NECE PA NECE JEBENO AAAAA