Кладионица

1. http://i.imgur.com/e0KdsEP.jpg

Volfsburg gubi, majnc gubi, verder gubi 0:3 haha zasto zivim ovaj zivot

2. U ISTO VREME DADOSE GOL BREMEN MAJNC I VOLFSBURG IMA LI NADE MOLIM TE DA IMA NADE

3. MAJNC,ODMA,I DRUGI AJDREEE

4. NAVIJAJ ZA MENE PRIJATELJU RADJARDR TI SI MOJA RUKA KOJA CE OTVORITI VRATA RAJA

5. Kroz krugove pakla XD

6. Ko žali Armina ja ga žalim

7. U ime oca i sina i svjatoga duha, Armin

8. JOS WOLFSBURG I BREMEN GOL AJDEEE ISUSE BOZJI SINE

9. Вождовац нови Обилић

10. hahahah kakve su barabe ovi nemci jebem ti gleda li ovo ko, majnc lomljavina, verder 8 golova, bajern lom i 9 golova, ajde jos volfsburg lomljavina da padne za pareeeee prekinutno djubre zbog kise imate 10min ajdeeeee

11. Nije Bajern namešten, ma kakvi...

12. Mogu li da urgiram nekako kod tebe da ne pratiš rezultate dok utakmice traju, pošto dodatno gubiš vreme i živce, nego tek kad se završi poslednja utakmica da uđeš na flashscore da potvrdiš sebi da je tiket pao.

13. Ali očigledno imaš ti para za bacanje, svaki dan deset tiketa, šta te žalim koji kurac, očigledno imaš više para od mene.

14. pa pracenje je no1 razlog jbt zato i igram djubrad od tiketa da bi me vozi ceo dan dobijao ili gubio voze me tiketi ko sto sad cekam wolfsburg ajdeeeeee

imam kurac brate, eh da znas muke...

15. ajde poguraj mi ovaj wolfsburg ti imas tu moc imam neki osecaj

16. Ovo je poslednji put da šaljem pozitivnu energiju u tvoj tiket, a potajno sam to radio zadnjih par nedelja...