Кладионица

1. nista od ovoga jebiga previse je jaka negativna energija POJEDINACA

cujemo se oko pola 9 kada ce mi opet trebati vasa podrska

2. jel zna neko rezultat utakmice volsburg- borusija minhengladbah?

3. Ko zna ja znam

4. Partizan jebeno gubi

5. opet 2-1 ova govna ahaha pa lol jebeni koji je ovo put

6. Ne gledam utakmicu ali sig nije namesteno a penal je bio cist ko suza xd

7. A terzic PONAD hahahaha eto ti sad mamu ti jebem kolko si ti puta namestio tekmu a nama bio ponad jebi terzica u dupe

8. a mi smo retardi jebeni sto ne koristimo ove poklone koje nam pruza drzava nasa lepa, pa sta se zale ljudi uhvatis dva puta prelaz godisnje za jace i miran si jebeno

idemo dalje u inat hejterima, jedan lagani za ove od 7 #chaseacheckneverchaseabitch

http://image.prntscr.com/image/77a6d76b021946a99767583bb60f0239.png

9. Mrtvi arsenal rusi prelepost

10. Al sam ih prozvao opaaa posle minut bukvalno
    Edit: al zato je mrtva osasuna primila gol pa jebem vam mater raspalu bas
    Edit2: primila ga i slavija haha nisam ni video to

11. ako izlomi i zvezda treba da batalimo ozb

12. Da smo ih otpocetka sezone vezivali svako kolo prelaze i igrali po soma sad bi bili u plusu po 5 miliona otprilike

13. cuka masi penal da bi primila gol tik pred kraj prvog, ako i oni obrnu uz zvezdu ja ne znam sta onda stvarno

14. ajde prestani da pises na ovoj temi molim te

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.