Кладионица

1. ps
    Sta bre 30 posto

Hoces u 1000? xd

2. ukakilo me 6600 dindzi.
    107 kvota

3. treba mi sanitrani jedno 1500 din do ponedeljka?

4. Ni Islandjani mrtvi se ne pune vise pa sta je ovo

5. Treba poc u budvu radit ka konobar, popljackat one bludnike, jebat ruskinje od 250god za kes, jes' pastetu I stapice, argetu petkom, pa ulecet sa svim nemoralitetom na vicencu x-1. Ako prodje kopali biste me za mjesec dana, ako ne prica bi kako sam trpa' cijelo ljeto, ka' gluvi kucko

6. SAMO GOL GROTTE MRTVE JEBALA ME GROTTA AAAAAAAAA

7. SVIRA U 93. JA SE PONADAH KAD ONO GROTTA PRIMI JOS JEDAN DOKLE CES SE IGRATI SA MOJIME SRCEM OKRUTNI ZIVOTE

8. Izgubio sam dobitni tiket od oko 3k. Ne znam gde mi je listić i to ti je. A navijao sam da padnem al doslo sve jbg.

9. Tilmo ti ne znas ni sta ovo znaci

10. Papet moze opklada ali s obzirom da ti cenis kvotu 1,3 mislim da nije lepo soma za soma xd

11. JJK Jyvaskyla-Ilves finska liga. na ove druge. ovi prvi nemaju pobedu,lose generalno igraju. 2 i 3+.dobra kvota.
    start-jerv norveska.ukoliko neko ne zna
    1 i 3 +.jerv nema pobedu u 9 tekmi i igra u gostima kod relativno dobrog i relativno poznatog starta po kladionicama u letnjim mesecima.uz FK Bodø/Glimt

12. Imas li vode Pseto HAHAHAHAH

13. Smrdimo mnogo na Cukarici i Rakovici

14. Ima brate vode. Rekli da nece biti i ko lud kurac se istusiram sinoc u pola 4 i jutros ustanem ono ima

15. Kod mene struje do malopre nije bilo o.O

Pa nzm ps sta kapiras kako da se dogovorimo? Tipa pobeda klivlenda bilo kako i 4:3 za gs isto tvoje. Moje je znaci 4:0, 4:1 i 4:2 za gs.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.