Кладионица

1. Jednom sam kapunu valjda zavrsio kartu i trebali se nadjemo ispred arene ja mu rekao skroz drugo mesto pa otisao sam ne znam ko ce da se pojavi jbg da se ne izblamiram pred ortacima

Ja skoro pricao s radjom za neke kurce me pitao, i kazem mu kako da se snadje, ako ne nadje mogu ja da zavrsim, al sam stava da ne upoznajem vukajlijase, jedino nekako ovako da mu odnesem, ili ko zajk da cucim iza zbunja
    https://www.youtube.com/watch?v=SyS5r15_2-g

2. Upoznacemo se svi na onoj zurki kad zabodem maksimalu u mocartu na nba igracima

3. Dobro arm to nije frka isao sam ja i na vos i na okupljanja al tu su samo vukajlijasi tu te boli kurac problem je kad su upleteni ortaci pa mogu da te guze dok ne crkne neko od vas

4. A i tvoja maksimala je kao da cekamo zvezdu da osvoji ls

5. ja skoro blejao kod tetke sa ovim burazerom što sam ga pominjao i tu ono familija uža i neka priča oko računara i kao tetka pita čime se bavim na računaru inače radim li nešto tu ja dža-bu šta da pričam koji kurac kao pa nije baš da sam duduk tu i tamo mrsomudim ja nešto kad keva se ubacuje i viče: "ma po ceo dan zeva u onu vukajliju", kad ovaj burazer poče da se smeje "aha-ha da da tu zeva" a ja pocrveneo od blama majku ti jebem krv mi na uši udara

6. Pa to je to. Dzoni kurajber zna mog najboljeg ortaka i rekao mu da sam bio na fudbalu on usao na fejsu nasao vos i video tu neke ljude i pokazao ortacima s kim sam igrao fudbal unistili me od prozivanja i dan danas me ponekad jebu

7. Ps išao na gibanicu od Natnat xd

8. Mada smešno mi je i dalje ovo gore jer sam zamislio rumenog lika u mračnoj sobi da rifrešuje odabrane definicije dok mu krv šiklja iz ušiju

9. Ma dobro i ta gibanica(koju sam skoro celu pojeo da se ne lazemo the prof naisao sa pivom ladnim bas mi onako leglo kombinovano) i natnat taj deo je ok, blejao sam ja sa njom jos par puta ok je ona bez zajebavanja. I ima tu ok ljudi i deku brat je bio i fejs legenda vesela i dzoni i agilni je ok mada pickasto ok al svejedno. Zoki munja npr sad da me zove da popijemo pivo otisao bih. Al bilo je i, u najmanju ruku, cudnih ljudi koji nikako ne idu u paketu sa mnom. Takve sam do tada maltretirao jbg i terao da laju na kucice i onda kao blejim sa njima aj pivce i to i normalno da me jebu jbg i ja bih njih jebo

10. Ja onu sliku sa psom, olanikom i bohom pokazujem ljudima svakodnevno, u fazonu to su mi najbolji ortaci itd

11. Pa kad smo preljepi sta

12. Ćorić - A.Zverev 1

4,87 pwin

13. Nesto nisam ubedjen u ovo po kvoti jer tenis ne pratim uopste ali cu da probam sa prvim setom

14. Moram priznati da sam se pogubio dok nisam provalio da ima dva zvereva xd

Двица

Uh, svaka ti cast kad sa takvom sigurnoscu tvrdis da ce doci kvota 1,13, zapanjen sam. Cak se razmisljam da stavim 50 dinara na taj tip pa nek ide zivot

15. Berdih - Harison setovi 4+
    Gofan - Beneto 37.5 -
    Delpo H1 2.5
    Monfis H1 5.5
    Cilic - Majer 1.set zbir gemova nepar
    Beluči - Braun 1.set 9-12

16. Da, dva Zvereva ima, braća su. Mislim da će i drugi da izgubi danas, ni to nije loša kvota, 1,68 kod mene. Dakle može se reći da se danas nadam takozvanom ZVEROUBISTVU

17. Zverev je najbolji igrac,svih vremena nema tu sta, igra se mnogo meceva pa mozda klone negde, coric moze da ga sprcne al nzm bas

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.