Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo sedim, gledam, igrao Sved 38:34 minuta, i ne predje granicu skokova od 2.5, o jebemti
пa нисам ја имао минус на шведа, а богдан не би изашао да је јовић био на терену последњих 10 минута, овако није имао ко други да организује напад и онда дај све богдану па ако успе да почупа сам, и хвала му што јесте
јес курац не би изашао али ето можда не би џд
зато сам пао и курбанова, шведа за асистенцију, минус поене, све скоро (сем мачвана)
Hahaah ne seti nubino isti si ko ja glup ko kurac
pa jesam xd
kad imamo to isto kosovarsko poreklo sve mu jebem pa isto razmišljamo još ja radostan što sam našao kurbanova na 5.5 da te sprdam posle kad bude na 6 ha, ha, ha
Ja sam par puta uzeo i odigrao sve kontra od onog sto mislim i prodjem lagano bez znoja. To je jedan od ovih dana hahaha sreca pa sam se povadio bacio 120 na hen 4,5 kad su rusi sisli na 4-5 kolko vec, priseban sam bio pa eto kao neki plus
Edit: odakle tebi kosovsko poreklo niza raso jedna??
zhajk jebem ti majku hahahaha
па како одакле ћале ми је оздо из пећи брт само што баш нисам расељено лице као ти хахах, довукао се он овамо пре 35 година
опет довољно да будем косовар донекле је ли
Čega se pametan stidi budala se ponosi
Šalim se
па ја се заправо солидно стидим тога, добро не сад да се стидим али баш не подносим ту страну фамилије остр
Kad je neka svadba u familiji kosovski božuri piče li? Vidovdan?
како не и косовски божури и видовдан обавезно бар по 4 пута готово до суза дође на "ко да ми отме из моје душе косово"
па неће да ти га отме батке даће ти пар стотина хиљада евра које ћеш сад да пичкаш на ту песму и сл јебем ли ти семенку јајарску ти ћеш да ми причаш ко да ти отме (част изузецима)
a ono ojko sovo kosovo
Laže coa kilogram da je s Kosova, pre će da ide Udade se jagodo nego ove tri, iako vam ne bi delovalo tako na prvu loptu
Kraj vardarot sedis mori
Belo platno Bejliš XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Al to je makedonska brate
а удаде се јагодо сам заборавио, седео сам с рукама на тастатури и мислио се која бре оно још али сам забо и неће и бог
живмити
едит: а ој косово косово не иде никад на весељима јбг нема ту "веселу" ноту
pojedimo sad po jedan kolomboć prijateljstva