Кладионица

1. Погледајте последње 3 утакмице пескаре у серији Б

2. Брт ко ће да гледа 6 сати фудбала у серији Б.

Елем, леле леле леле богата понуда данас.

3. :DDD
    Мислио сам резлтате и када су падакли голови
    1-Х воде 2:0 заврши 2:2
    2-Х воде 0:2 заврши 2:2
    1-Х воде 3:0 заврши 3:3
    Могао би се ставити прст на чело

4. И свих 5 кола ове сезоне завршили су 4+

5. lacio i napoli igraju u posledenje vreme bas dosta na golove,tako da kapiram da ce i sada tako biti.
    ciljam i na iznanedjenje torino i golovi.i juve fjora gg 3 +. prosli put kada sam stavio ovoliko italijana na golove. 5 tekmi, sve 0-2.tako da...

6. Nemojte biti budale i zategnite na partizan

7. I nemoj da cekate 10-15min da skoci kvota, vrv ce ga dati u 46-om

8. Ja sam budak, sad pričam drugu, probam zvezdu danas prelaz, a preskočim partizan kao mazga.

9. Kakav su gol primili, baš nešto providno?

10. stojkovic je ucinio sve da mu oslobodi gol.jos je ovaj pajvan mogao i da promasi.

11. Ćelavi miletić baš iskusno ostao iza da ne bude ofsajda, to što je na 10m od igrača nema veze jbg ko će to da provali

A još su luđi prelaz imali prošle godine.

12. Nije mogao partizan u singlu u mocartu, smrdljivci

13. a jebem ti partizan ovaj uh djukic debilko

14. Pa salio sam se

15. Ma ne zajebavaj

Haha umalo mustafa da ga da

16. I asistirao mustafa hahaha pis zivi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.