Кладионица

1. Bolje fener brt

2. Šomi dilejo željno iščekujem tvoj tiket :)
    edit: delijo :D

3. Real igra sa efesom a fener sa unikahom gde je nedovic lider

4. Veliki pozdrav mom prijatelju Nikolasu. Idem u kladzu tek za neka 2 sata, tako da cu preskociti prve dvije, ako stignem, kačim, mada u gužvi sam sad nekoj tako da ozbiljnija kladioničarska sezona za mene počinje tek sledeće nedelje.

5. И Шермадини прва опција на центру.

6. Sermadini im je zapravo plus veceras jak je ko bizon

7. Не знам колико ће играти јер ће Обрадовић да их кара смол болом. Огастин им је нешто бржи на петици,вјерујем да ће имати нешто више минута.

8. Cekaj, mislis da ce zoc da igra sa smol bolom? O.o

9. Добро, погрешан термин сам употребио, али Весели и Мели ће играти на 5, обојица нису класични спори центри.

10. Ne mrsite muda bezveze sa nekim analizama odmah u prvom kolu xd

11. Извињавам се.

12. ma ja za kozera rekao 8,5 da pokazem koliko je siguran minus, nmg da verujem da svi gradite tikete na kozeru plus da meni udarate kontru dobro dobro vidimo se posle meca STRUCNJACI

13. Добро, погрешан термин сам употребио, али Весели и Мели ће играти на 5, обојица нису класични спори центри.

Meli ce igrati 10min fazon i to na 4

14. Kozer plus
    Mitrocic minus
    Fener 2

Za 1000 ipak.

15. 5500 dobitak. Oba na 10.5

16. Prepisaću sce sto je lecki okacio, ps ima neku zmiju, i nikolas isto. I papeta cu ubacim. Nikad nisam vise zaradjivao a sve manje para imam ukurac.

Kladionica je spas ljudi, s p a s!

17. Štime 7.5 -
    Džening 8.5 -
    Meli 8.5 -
    Unikaha - Fener 151.5 -

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.