jebem mu majku u picku majmunsku, sjebace me govnar za poen, tri napada se igraju za njega, on promasuje dvojku, trojku i gubi loptu, jebem ti sve govnarsko
Bolden minuščina kao vrata jbg, mislio sam da mi taj tiket prolazi glat, samo me je eto marselinjo izenadio, a i on prebacio za koš i to u pretposlednjem minutu
Evo ga i datome na 10 već, pu uertase jebem li ti mater usranu gde si bre zapeo majmune zinulo ti dupe za koš govnarko, a tri bedna poena imao nakon prvog poluvremena
Још сам чекао Шенгелију, Принтезиса и Грејнџера +, они фино гурају...
Neko je pricao o nekom povratu ako ne prodju ona tipa..
E što me jeba papanikolau k'o budalu sa dve trojke u dva napada a do tad ništa k'o kurac, nije ni šutirao iz igre, mrš majmune
Da je makar na istom tiketu sa datomeom pa ok, nego sad moram njega da čekam na trećem
Daj boze da se ne vrati mitrovic pls pls
jebem mu majku u picku majmunsku, sjebace me govnar za poen, tri napada se igraju za njega, on promasuje dvojku, trojku i gubi loptu, jebem ti sve govnarsko
Bravo luka mitrovicu uvek ces biti kapiten. Ajmo jos meli sa tri faula minus i fener dvojka za isplatu
Kako bedno ispuših na dva tiketa, uertas jebeni i papanikolau. No dobro, jbg sad, nije se ni očekivalo 3/3 da bude.
Mene na drugom isprco dzona bolden a cekao bih samo tompsona na 9,5 ima 6 za poluvreme
Nedostajalo je ovo, svi ste mi nedostajali <3
Bolden minuščina kao vrata jbg, mislio sam da mi taj tiket prolazi glat, samo me je eto marselinjo izenadio, a i on prebacio za koš i to u pretposlednjem minutu
Sutra sve na pangosa i zdravodoviđenja
Boldena sam prepisao od nikolasa
Evo ga i datome na 10 već, pu uertase jebem li ti mater usranu gde si bre zapeo majmune zinulo ti dupe za koš govnarko, a tri bedna poena imao nakon prvog poluvremena
odoše sva tri tiketa u kurac
jebem te tima u usta baš, mislio sam da ga drži ono kenjanje sa evropskog još uvek
sutra lepo u kladionicu, gospodski, ovako online i nemam osećaj da sam odigrao išta
Istina ziva, ja se ne kladim online
Pa jel realno sad ovo? Unikaha jebena pravi seriju 18:3 da me pojebe, vodio fener 10 razlike na kraju trece cetvrtine jbt
Ponad jebeni
Pa zasto ovo jbt kako pa nisam ja armin boze
идемо поздрави за фењер
I mene Fener obori