Кладионица

1. Dobro ja nisam bas toliko potonuo, soma sam stavio al sam se iznervirao bas dosta zbog tih 18:3 i jebenog mekkoluma i SERMANDINIJA igraca utakmice hahaha jos sam napisao danas da ce ih jebati sermandini jese secate toga

2. secamo se da si pisao stosta xd

3. Drugar mi kaže da Drajzerova baš pomaže da se izlečiš od kocke ako imaš volju. Ja nemam volju. Dragi Bravo, šta da radim?

4. uh mozes misliti puko si 10k na 2 para i odma bi da se odvikavas :D

5. Gledao sam svoje uplate za EP. 65k depoziti 30k izvuko. Ja dobar.

6. I da dodam da su Mozz najgora govna moguća sektaška sastavim tiket, uplatim 3 igrača sa granicom povećanom po jedan poen. Još izbacili vezivanje utakmica i igrača. Pa pustite me da se kockam majku vam jebem svakako ćete me pobediti

7. Posle uspesnog DANA idemo u uspeSN Nic

Tampaa bay 6+
    Atlanta 205,5 -

$$$$$$$$$$$$$

8. Jbg sutra zajam i sve svališ na himki 1i+ i u pičku materinu, nije kritično dok god može odnekle da se vrati a da usta ne trpe.

9. Slazem se sutra himki 1i+ svom snagom

10. Vidiš, kritično je kad postaneš budala ovako k'o arming, taj bi se kladio i kad će voz da ga ubije, samo da se kladi, bolesnik

I TAD BI IZGUBIO AAHAHH

11. Arm JBR Ltd. imamo sastanak.

12. Win

Nikolas.
    Štime 7.5 -
    Džening 8.5 -
    Meli 8.5 -
    Unikaha - Fener 151.5 -

pre 7 sati

13. Counter-Terorist win

14. E pap nmg sad prazna baterija a nemam produzni sad pa za bekih 30min

15. Nikad nećete vi pare napraviti
    Čuj ne mogu sada

16. Ne može sad da priča na poslu je

17. nmg sad skupili smo se ja i brat od tetke jebemo kozera u dupe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.