Nema ništa od mojih večerašnjih tiketa, pangos već 0/2 za tri, dženkins omašio prvi šut, bjelica zabada trojku o tablu ok sad ću na miru da gledam dalje makar
Ja ne znam da l' sam brže pao tikete na basketu (kao ps onda kad je igrao (ili hteo) branka na 5.5+ a on izbio na 1:20 od početka haha), a da još nisu za u kantu, tipa pangos da baš poludi, i dženkins i tako to, dakle kurac.
Brt ovaj put sam namerno
Aha onda ok
Pa kao tilmo analiza pa zato. Vidis da sam te podsetio na tilmadina odma
Nema ništa od mojih večerašnjih tiketa, pangos već 0/2 za tri, dženkins omašio prvi šut, bjelica zabada trojku o tablu ok sad ću na miru da gledam dalje makar
Kako smo se svi nasankali na poene himki
Hanikata nema u postavi uopste?
Nema
Sved kesetina jebena
Makar po onoj statistici sa sajta.
Pa njega sam prosao onda xdd
Sved 7 za cas
Edit: koja minuscina poena na obe a?
Papet u pravu si nije moglo do pre fazon mesec dana, pre par sezona he moglo da se vezuje pa su izbacili i evo sad vratili
Pa ja znam da sam igrao to
http://i.imgur.com/g6GWSHM.gif
Ja ne znam da l' sam brže pao tikete na basketu (kao ps onda kad je igrao (ili hteo) branka na 5.5+ a on izbio na 1:20 od početka haha), a da još nisu za u kantu, tipa pangos da baš poludi, i dženkins i tako to, dakle kurac.
Nema jos ni dangubica haha izgleda alimpijevic izvalio kolika je kljusina danga xd
Alimpijevic>radonja za sada
Nisam stavio branka tada al sam pisao od smija, a pao je armin na nekog turcina granica 2,5 on dao trojku u prvom napadu posle tipa 10 sekundi
Coa koliko je ovaj tim Zvezde od prošlogodišnjeg
Koristi skalu od 0 do 23,7
'ajde što me ukopa kepec ovde, nego ga i u fantaziju imam, on ne zna 'de bije, verujem da 0/5 ima, jednu izgubljenu i 3 asistencije
Ma koja crna trojka, granica 1,5 i sa centra krenuli prvi napad pade tiket