Кладионица

1. Brt ovaj put sam namerno

2. Pa kao tilmo analiza pa zato. Vidis da sam te podsetio na tilmadina odma

3. Nema ništa od mojih večerašnjih tiketa, pangos već 0/2 za tri, dženkins omašio prvi šut, bjelica zabada trojku o tablu ok sad ću na miru da gledam dalje makar

4. Kako smo se svi nasankali na poene himki

5. Hanikata nema u postavi uopste?

6. Makar po onoj statistici sa sajta.

7. Pa njega sam prosao onda xdd

8. Sved 7 za cas
    Edit: koja minuscina poena na obe a?

9. Papet u pravu si nije moglo do pre fazon mesec dana, pre par sezona he moglo da se vezuje pa su izbacili i evo sad vratili

10. Pa ja znam da sam igrao to

11. Ja ne znam da l' sam brže pao tikete na basketu (kao ps onda kad je igrao (ili hteo) branka na 5.5+ a on izbio na 1:20 od početka haha), a da još nisu za u kantu, tipa pangos da baš poludi, i dženkins i tako to, dakle kurac.

12. Nema jos ni dangubica haha izgleda alimpijevic izvalio kolika je kljusina danga xd
    Alimpijevic>radonja za sada

13. Nisam stavio branka tada al sam pisao od smija, a pao je armin na nekog turcina granica 2,5 on dao trojku u prvom napadu posle tipa 10 sekundi

14. Coa koliko je ovaj tim Zvezde od prošlogodišnjeg
    Koristi skalu od 0 do 23,7

15. 'ajde što me ukopa kepec ovde, nego ga i u fantaziju imam, on ne zna 'de bije, verujem da 0/5 ima, jednu izgubljenu i 3 asistencije

16. Ma koja crna trojka, granica 1,5 i sa centra krenuli prvi napad pade tiket

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.