Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Himki 1i+ i sveda + sam zveknuo pre 10 dana
Isto, al sam se usro. Ne figurativno
Hahah
Coa eto ga Micić došao u plus (5,5 je bila granica u Mocartu). Može on to ko iz pičke da ubode, a i nije Zvezda još na Radonjinoj odbrani ako uopšte i bude ove sezone.
Eno ti odgovor tamo, ne mogu i ja da prebacujem post sad xd
A sjebao sam se xD
Opet dave kurac svi iznervirao sam se jako
Himki 2 minuta bez poena pa jbt
и серија 8:0 валенсије ако се не варам :с
5Minuta bez kosa hahaha ma tako nabij mi nadu do kraja pa onda kurcinu do kraja
Ćuti bre mejmune ćuti samo
PA DA L' JE MOGUĆE DA JE PANGOS DEBIL OVOLIKI BAR TRI FAULA JE NAPRAVIO PRI SKOKU JEBENOM I ŠTA PRAVIŠ FAULOVE NA CENTRIMA MAJKE TI GA NABIJEM IMAŠ METAR I ŠEZDESET ŠTA ĆEŠ TU POD KOŠEM KOJI KURAC
Gleda li iko sprdnju na obe utakmice ahahaha kakve su ovo lazi jebene pa
појешћемо масно говно са Химкијем, безидејни су
Pa znao sam ja još sinoć šta me čeka sa himkijem kad arming napiše da mi je dobar par himki i +, ni ne treba mi petak 13., odmah znam šta me čeka
Hahahahaha
EDIT: Sve mu jebem, igrao sam Ročestija, a on zakucao na pet poena, neće ni za tri da pokuša.
Micic jebeni degenerik je kriv za sve a dublja sa druge strane bacanja 5/8 smeker boli ga kurc
Cekam jos skok dejvisa on ne ulazi zbog 3 licne, krece cetvrta on odma faul u napadu i napolje hahahahah
Crkni ubio te voz dabogda crkni
Jebo te pengos u dupe da te jebe jesi cuo