Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mozzart je trenutno toliko jak da moze da jebe igrace kako oce. Al neka, vratice im se veceras kad Siti ispostuje
Nije trezor narodne banke nego niski trezor majmune
Molićeš me da ti oprostim, kad večeras vidiš tiket, koji će biti takav udarac na ovu temu, da će da te zasvrbi guzica.
e kurac moj da si uhvatio ovo dejo?
Tek ćeš da vidiš.
Mili Bože, čuda žajkovoga.
Zajk, jesi razmisljao da potrazis strucnu pomoc?
Lebron 25,5
Kajri 27,5
Meni ste svi vi ovde na temi lek.
igrajte jebeno Klej Tompsona plus, kad god je GS na +10 on je on fire
Lebron 25,5
Kajri 27,5
Oces li isprstati na ovo? Ja bih al imam pare samo na mozz racunu mrtvom
Cekam da vidim sta ce mi ovaj reci, 90% hocu. Iako sam majmun i odredio vec da ocu do 25 i vrv cu se sjebati
ajde odigraj pseto Thompsona nemoj jebati oces li
Pa jašta. Prepišavaju granice ko ispičke
Javlja mi za par min. Kaze da nije ni video da su izbacili, radio je prvu a izbacili su kasnije
Necu izijem
svi su se nalozili na to da ce oni da se trpaju a to nece biti tako, videcete value lezi u drugoj utakmici houston gsw prema tome Klay Thompson + Eric Gordon +
Kaze mnogo je za irvinga ako se gleda bez toga da ce hteti da trpa bivsu ekipu. A on ce da zategne karija, kaze da mu je na ovoj granici bas plusina.
Ja cu da zategnem a u kurac
Evo sta je rekao da ce da odigra:
Wade -
Horford +
Love +
Anderaon -
Vijacic +
Ma sta kurac mnogo. Moram da nadjem sad planetwin u zemunu ne vredi
Dace po 30 ja mislim
Ps evo ti soma na mozz zaplusaj mi tu dvojicu xd
Ne mogu da zovem opet brt vidi sa nekim kome je blizi pwin tipa coa i armin