Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
idu i turner i russel
smart startuje ja hvatao jos dansa na 10,5 al moze i na 11 12 kontam
11.5 у сокеру био ја нисам хтео да га дирам јер га не волим никако, јуче вола није могао да убоде на почетку па га мало крену после у другом и мислим да је пробио чак ту границу
што не значи да га нећу играти у оним ласт минуте тикетима кад почну изостанци па изостане ирвинг рецимо, фалабогу
Sutra za kup uefa igracu:
Zvezda-arsenal gg
Skenderbeg-partizan 2,5 minus
Vardar-sosijedad hendikep na goste
Sta za zvezdu protiv barse u petak rekoste?
највећи могући хендикеп 2
у сокеру мислим да сам видео да је на 10.5 квота 2.35
сад гледам у планетвину имају у понуди 14.5 хендикеп, квота 3.5, мени је то баш да вреди да се проба, мада ћу да играм овај од 10.5 јбг
Haris bog isterao u prvoj kako volim
Sve ko po loju za sad probudite me
Uh bre, esi siguran? Ipak igrate kod kuce.
поприлично сам убеђен у накантавање јбг ова екипа тренутно нема квалитет да се носи са онаквом барселоном и то је то
наравно, све је ок публика лудница и све супер кошарка је то увек може некоме да буде лош дан и да нас крене прелудо али мислим да је реално да ће нас одвалити од курца
Kilograme, vidim hteo si da prestanes da se kockas xD
pa jesam xd
Realno... Ja cu verovatno izabrati oprezniju varijantu 5.5 hendikep kvota 1.80 posto cu to vezati sa jos nekim parovima, ali slazem se da ovaj hendikep 14.5 sa kvotom od 3.5 je dobar value bet za one sto pice singlove
Prebacujem drugarima sa tekuceg racuna na tekuci racun da mi uplate na mozzart nalog jer ne smem da izadjem iz kuce u kladionicu od devojke. Jadan sam
па чукај директно са текућег на налог шта се акаш с тим
ја сам вечерас мојој баш солидно објаснио у којем сам курцу ових дана и са кладионицом и са свиме, чак сам јој рекао и уплате које су биле ових дана и све јбг стисла ме нека мука да се изјадам
Nece bre brate, probao sam. Cak nemam ni onaj CV2 kod jebemu leba
па ја не знам јбг тако сам уплаћивао и у моцарту и у сокеру сад
треба ти број картице (без размака), износ, и тај цв2, а цв2 ти пише на картици позади тамо где је потпис, мислим да три бројке има
што ли ти ја ово причам хаха само да те утерам у још већи курац, немој боље ово да радиш
Pa da, ali moj broj ima fazon 14 cifara a treba 11 ili 12 tako nesto, a ni taj kod ne pise pozadi. Moracu da odem do banke da vidim.
Hahaha, ma opusteno brate, nemam cesto na tekucem. Ali valjalo bi mi da se ne cimam od gajbe i izmisljam razloge npr idem da kupim mleko
Prelepo je videti kako Rudi pravi decu Jokicu manuglici ^_^
Kolko ima rudi zabole aplikacije jebene
16 ако је тачно на еспн-у (а ради јбг ту није заболо тачно је сиг)