Кладионица

1. Ročesti 15.5+
    Dobrić 5.5+
    Serafan 11.5+
    Printezis 13.5+
    Mekolum 19.5+
    Grin 17.5+

--------------------------------

Antić 8.5-
    Marković 8.5-
    Simon 9.5-
    Milutinov 8.5-
    Pangos 11.5-

2. Šteta za ovaj drugi, pašćeš na simona i pangosa :(

A prvi ide lagano.

3. dovoljno je što se preziva SIMON pa da po difoltu rokam minus xd

a pangos će imati 3 poena

4. Zašto ovoliko rkće kvota na zvezdu, ko nam ne igra?

Na barselonu sa 1.35 na 1.25 čas posla, to je moguće neki krupan izostanak

5. I ja mislim za pangosa ali iskulirao sam ga. Mogao si ranije somi ispratio bih te sig(sig)

6. Sta je sa poenima druze polako

7. De je taj pikenrol za ertela majku mu :D

8. Majku ti jebem serafina igram gledaj debila ja igram kretena, gori nego sofo kad je dosao kod nas, al mi smo bar zaradili a ovaj je samo debil

9. Milko na iskustvo i smek

10. Majku ti jebem feldina igram gledaj debila dosao da gleda tekmu ne vidi lopte, gori od Tompsona u picku materinu retardiranog stvorenja

11. Evo ga seraf na 8 lagano al ertel pojeba na 100 mesta a nisam ga ni hteo jao vukajlijo

12. a sta vredi kad sam prepisao veci hendikep na barselonu od kilograma majmuna

13. Gg serafan ja slusam vukajlijase

14. Ko da gledam Serafan ostaje na 12

15. a sta vredi kad sam prepisao veci hendikep na barselonu od kilograma majmuna

16. a sta vredi kad sam prepisao veci hendikep na barselonu od kilograma majmuna

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.