Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A ne evo ga ipak je preterao OPAAAAAAA JEBI BRE PRSKAJ AAAAAA
Pa jesam li garantovao za mekoluma ili nisam normalno da će da UBIJE (jedva prebacio xd)
Ja kad mi se to desilo nisam pisao tiket 15 dana
Štimac 22 poena pa jevem ti ovako govnjiv dan
Hahaha jebem ti bre
Armin pisao minus na 7.5 aahahh trostruko više dao burazer
Ja kad mi se to desilo nisam pisao tiket 15 dana
Pa i ja ću taman tako.
Sanitarac sta sam ti reko za senetjen, pratim zelene govnare vec godinu dana veze nemaju likovi
Jedno sedamnaest tijeja sam oao nabjednu danas printz jbenti aleksandreee
Partizan Backa 0-4 kvota 1.33 razmisljam ozbiljne pare da stavim
ти си од александра добио данас меколума и лида да вежеш у систем са осталима да ти подигне број комбинација, али не, ти ћеш ту да измишљаш нешто друго, е па не може друже, не може.
катастрофа јебена, прескачем викенд свакако.
Dajte za sutra nesto sigurno kvote oko 3.5
Prcamo bre nba ajde bre
Turner ne igra vcrs to je svaki poznavalac saznao jos pre 2h i osigrao ostale jace tipa oladipa koji je i pre ovoga bio plus
Wade ce da ga popusi vcrs minus samo tako
Wash kechina, portland, minesota
Dramond na 13,5 - , smart najvrvtn ne igra pa sad irving ako ne predje nek se ubije, a ko ima jaylena browna njega svakako
Filadelfija 1
Ne igra ni gordon mozda to sam negde video pa logicno furnije koji je i sa gordonom plus
Krauder na 11,5 dobar plus
Russel sad bez lina ima da uzima i 30 suteva ja sam ga uzeo gde je bio na 23,5 mada i jace kontam da ide
Rubio na 12,5 manje samo
I naravno,one sto sam rekao kemba na 23,5 mada mize i jace sam igra bukvalno nema ko drugi(mada mize i hauard tu plus protiv bivse ekipe kao da se nalozi nema ko u atlanti sad da prca njega sta), ista prica za sredera sam igra videli smo proslo kolo a bice rupa svuda, i oladipo 19,5 isto sam cepa proslo kolo prebaxio na poluvremenu a sad bez turnera plus otvoreni sve bice rokanja
Townsa sam sam nanjusio na 22,5 posle krenule i sve stranice i kurci da stacljaju pa jesam malo ponosamln moram priznati ahha al je sad na 21,5 svuda evo u mocartu cak i na 1,75 kvotu
sakramento može da iznenadi večeras, a solidna je kvota, jedva izgubljena prošla protiv hjustona, fox kidalica će jebati dalas večeras osećam
ko želi još solidnog rizika na dobru kvotu nek igra na bakse protiv klivlenda večeras