Кладионица

1. Mmmmm da.

Kad čujem za ovakve humanitarne akcije uvek se setim one zvezdine sa trojkama, hahah

2. Datome podmetnuo požar u svom stanu da naplati osiguranje, peder pičkavi

3. Hahaha bacanja podlednji minut a spremio si se na se iskurcis malo xd

4. :DDD

Kakva utakmica jebemti, sad će želimir da baca svoje mađije

5. ajmo u produzetak pa onda jos jedan pls pls

6. Dete iz Šefilda prvi gol u karijeri mene da izjebe samo

7. Rivers je imao 5 u prvoj sa koliko je zavrsio zna li iko samo njega cekam za 1300din?

8. pašću i na valensiju, tako da ti zavrzlama nije uspela ;)

9. Smučila mi se ova gubitnička

10. Mnogo si visoku granicu hvatao na tog valensiju batke

11. spustio si kriterijume predrage, samo milion dobitak, stisla kriza i kod tebe vidim..

12. Nema dovoljno utakmica za vise :)

13. kolfilde popusi mi kurac

14. moj ti kurac obelezivac za knjigu

15. igra sroder al bice bas smanjeni minuti pa ga udrite manje na 22,5 kako nema para naracunu sad zivoteeee

16. izijem flips mi u kosuljama, misrisiljavi, nad knjigov nadvijeni, sa zanesenim ocima, mi ginemo vatrenije od kladionicarskih sitnicara koji posle zapete peticu uvijek i samo kruze na nulu, ali sitnom se u meni prijede i meso zubima sa koske sastrugano, i probude se primitivni nagoni neizlecivih usamljenika koji kuckaju svoje bijedne tikete i vec zamisljaju kako ce proslaviti poraz, samo dok imaju sa kim

kari27.5- pol dzordz21.5+ jokic 17.5+ porzingis 25.5+ Vigins 23.5-

17. Ima li ko budan da sa parama na racunu da se brani neki tiket?

18. Jbg uskoče ja sam ovih par dana baš uzoran, budim se kao penzioner u šes', idem da pipam vruć lebac i da čekam red u pošti i vozim se gradskim prevozom po ceo dan itd itd

Inače bi odradili, baš čudno da se niko od preostalih JAJARA nije javio, ali dobro ne ljuti se na arminga on je na izdisaju jbg valjda neće još dugo

Je li prošlo to?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.