Кладионица

1. ма најјаче да ћу да му одговарам, лол, нека га брт, отићи ће, к'о циганче кад приђе до стола и тражи тражи тражи, па га или отераш у курац или окренеш главу и наставиш причу, а оно само оде

2. Pa ti si prozivao moje tikete od 20 din. Što me prozivaš onda jer sam siromašan. Zašto se sad javljaš uopšte onda.

Daj nemojmo više sa tim dvostrukim aršinima da ispadneno kul na šaljivom sajtu.

3. Ja ne igram vcrs nista nemam para ozb:'( al kontam jos bolje ti je tako, saljem posle nesto xd

4. Odlicam dan ja nzm sto kenjate, ja vec neki vikend batalio lige petice samo rokam golove prva poluvremena i to uglavnom engleze nizeligase jbg, al realno svi najigraniji tipovi danas dosli

Prvo monako 2,8 kvota jebena, pa juve 2 kvota jebena, valensija 1,7 kvota, pa favoriti lagano junajtrd, celzi, arsenal, liverpul, siti, bajern pa sta jos koji moj

5. Hej hej igramo li enbiej ??!

6. Nema obrve danas vuce na BO pa bi dzejmsa igrao minus, zatim plus na adamsa koji ce mislim otkinuti od kurca lopeza a markanen nema kerozina da mu pridje uopste, klint kapela minus takodje utakmica ce biti sa dosta poena ali ga ceka mark gasol a i prangijaju spolja brate jebu kevu i jos bi mogao da kazem da bi dragic trebao da solidno isprobija prvu liniju bostona. Eto gledao sam od ovih prvih sto vise mislim i da ima prenos klivlenda

7. Ako ces samo sa prve da mozes da gledas onda plus na kazinsa jer nema obrve, minus na lebrona i plus na kraudera

8. александаркг
    ма најјаче да ћу да му одговарам, лол, нека га брт, отићи ће, к'о циганче кад приђе до стола и тражи тражи тражи, па га или отераш у курац или окренеш главу и наставиш причу, а оно само оде

Koliko sam skapirao, imaš dosta godina a ništa ne radiš, ućićeš u klimaks bez dana radnog staža. Zato sam se viteški ponudio da ti udelim crvenu slepče, jer nedeljno gubiš po 15-20k ostr ozb(ozb) na kladionici. Samo uslikaj te tikete eto.

9. Hahaha ubice me somu23

10. Sutnes goluba on se vrati za 5 sekundi...

11. Mark Gasol +
    Bruk Lopez -
    Ejvori Bredli -
    Patrik Beverli -

Ova 4 kombinujem na svim tiketima sig sig

12. E ps ne moze lebron minus svega mi. Pogotovo sad kad ima pola ekipe ne igra. I nece to veceras biti BO ubedjen sam. Bolje preskociti

13. Moze gasol i adams plusevi, kapela minus, al lopeza ne bih dirao na ovih 13,5 u mocartu nije vredno

14. Ni dzejmsa pa,dobi ih mrtvi bruklin bez rasela vec 3 kola jurim dzejmsa minus na bo i popusio sam ga svaki put

15. Nisam gledao granice uopste nego ovako napamet. Okacicu posle sta sam odigrao

16. Za gasola se slazem dvoumio sam se dal njega plus ili kapelu minus ali jedini koji odigra odbranu u hjustonu je bas kapela pa mi nekako sigurnije on minus, mozda se i faulovima napuni

Mislim da moze no da se napusi kurca i da ce biti bo

17. Koliki je bio dobitak i uplata?

18. Trećina tvoje plate uplata je

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.