Кладионица

1. Jebem ti majku popovicu sta je bre ovo sta je ovo bre jebeni boj bog vas prangija

2. Nba ne moze da se pogodi

3. Molim te boj bog daj jos neki poen ako mi probijes granicu na poluvremenu ibostanes na 13 jebenih ubicu se jebeno sta padam na 2 najjaca tiketa

4. lose frekvencije za oldridza probio baja granicu na 5 min pre kraja DRAGANE DRAGANEEE

5. Boze gospode goapode boze

6. lose frekvencije za oldridza probio baja granicu na 5 min pre kraja DRAGANE DRAGANEEE

Kaze grese ljudi kad gledaju ko ga cuva, samo frekvencije. Cuvao ga nejaki sabonis silovalo ga ovo kljuse. Ali je i dalje kljuse nema pojma

7. treba da se desi mnogo golova ponedeljkom koji je rezervisan dan za neka iznandjenja.
    granada 1 i domacin 2+,bohum dizeldorf 2 i 2-4, verona inter 2 i gost 2+,brondbi 1 i 3+, vormatia elsverbg 2 i 3 +. 75.25 kvota.
    promasujem sve zivo danima.

8. hocemo li braco moja da stavimo sve sto imamo na sarlot nocas ko nas jebe kad smo govna, ja imam tal sa predrazinjom uzeo sam kod zelenasa mnogo novca ako padne on ce me prevesti kruzerom preko okeana.!!!

9. Kladionica je neopisivo pocela da smara, ne mogu tiket da ubodem jebote sunce

10. kad čitaš ovde budalaštine

11. Zajk ako ne prekines da jedes govna isamaracu te ozbiljan sam

Atletiko 1&0-2
    Bazel 1X&2+
    Seltik 2
    Junajted 1&0-3
    Psz 1-1&4+
    Juve 2

12. Večeras bukvalno nema šta da proda. Zato udrite kontru

13. Necu da igram nista, onako sam bacio predloge samo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.