Кладионица

1. Da nema Kudićinija Totenhem bi gubio 5:0
    :D

Čovjek brani nemoguće!

2. padoh na prvu. Tsonga mrtvi.

3. Pogodio Rubin HX. 3.60 kv :)

4. Samo još Seltik da dođe na 2-3 i idem sutra po lovu, sve prođe, fala za PAOK momci!

5. Jebeni ajndhoven i jebeni židovi šta zapucaše 3 gola mamu im usranu

6. Seltik zavrsava 1-2 :))
    Pa dal si ocekivao od Holandjana malo golova..

7. Očekivao sam ubedljivu pobedu a ne jedva izjednačenje.. Još im je poništen penal, baksuz pa to ti je..

8. Сине, мене зајебо ЛиЈонче синоћ!!

9. Vidi ga ovaj Ren, polako bre treba 2-3 da bude.

10. Ogradi se bojane ako nije mali potencijalni dobitak u pitanju.

Evo meni prodje Kecman 4.5> i Skrocianidis 8.5>! :)

11. OBRATI PAŽNJU NA JEBAČA:

GIST PREKO 11,5
    BATUM PREKO 16, 5
    FARMAR PREKO 11,5
    PEKOVIĆ PREKO 14,5
    SKORCIJANITIS PREKO 10,5
    MAKABI 1 (HEN. 3,5)
    UNIKAHA 2

DOBITAK 80,18... JEBENO SAM BIO PIČKA I UPLATIO SAMO MARKU

12. Bravo Buri, mene Seltik izjeba samo, jebala ih goleada.

13. pao sam Lacio za 230 evra, igrao 3+, da mogu da dohvatim sad bih se ujeo za mudo

14. O jbm ti lacio....uffffff pijem od muke. Odigram fenerbahce >, partizan >, braga 3+, paok 2 i ubacim jebeni lacio kao siguricu da pojačam kvotu 1/tim1 2+ :'(
    Glibavi žabari, dali gol i povukli se. Izmaklo mi 11200 dindži zbog gubavaca...

15. Buri kako lagano prolazi ta igra.
    Meni nije sajt htio da prihvati tiket sa 5 takvih, pa sam turio samo Skorcianidisa i Kecmana..

16. ја паде на родика глупог што не може да задржи сервис бар до јебеног 8. гема и на ђоковића

17. Jebaga Dzankee.
    Probah na jedan tiket LDU 1(po preporuci), Mainc 3+ i Etiole 3+.

18. А сад , табеле статистике , трачеви ..... спремање испита за викенд кладионице 04.11 - 06.11 !

19. LJUDI MOJI, KOLIKO JE NAJJAČE IGRATI NG, PA TO JE NEVEROVATNO! A do sad nisam video kvotu ispod 1.40 na NG! Najjača stvar. Igrao sam to i ranije, ali ne toliko. Mada džaba mi i to kad PSV proda i glupi Seltik, koji ne može jebeni Hibernian da dobije u ligi, sad tuče Ren. Strašno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.