Pa ja prvi to kazem uz derozana mi je omiljeni brat al 2 puta zaredom ga hvatam minus treba osetiti kad ce, pa ne moze 30+ celu sezonu, mada svakako mi je na levom tiketu
Kakva utakmica italijana i šveđana do sad, bruka, grizu italijani ne staju, šveđani glavom u noge bukvalno, čak oštećeni i za penal iz praktično jedine šanse, 0:0 i dalje ali ludo baš
Pa jebem li ga, ova trojka u odbrani i golman su im najbolje što imaju i tu nema priče, u špicu imobile koji je procvetao u laciju i gabijadini za kojeg iskreno ne shvatam što je ispred insinjea recimo, a ovaj vezni red im je sasvim korektan s tim što recimo de rosi fali tu, i ne znam šta je sa veratijem/motom iz psž-a, da l' su povređeni ili šta je, verovatno bi igrali
инсиње је врхунски играч, рекао би човек ако он не игра да имају врхунску екипу. де роси и мота су матори, јбг. ако се у њих уздају онда нека гледају и како пирла да врате.
швеђани у другом полувремену страшно концентрисани и дисциплиновани. нека дрога нова сиг. да се нисам нервирао због дебила рекао бих да је била добра утакмица. још на крају није ни увео инсињеа.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Gasol samo jednom u 16 duela protiv milvokija isao 20 i preko a meni na najjacim svuda vcrs :D
Memfis najbolje brani sf pa se namece ante minus jbg bar na granici 30,5
Memfis najbolje brani sf pa se namece ante minus jbg bar na granici 30,5
Armine, ne budi nub. Crncugu ne moze da zaustavi ni bogotac ako krene da samara kurcem po terenu
Pa ja prvi to kazem uz derozana mi je omiljeni brat al 2 puta zaredom ga hvatam minus treba osetiti kad ce, pa ne moze 30+ celu sezonu, mada svakako mi je na levom tiketu
Kakva utakmica italijana i šveđana do sad, bruka, grizu italijani ne staju, šveđani glavom u noge bukvalno, čak oštećeni i za penal iz praktično jedine šanse, 0:0 i dalje ali ludo baš
Ovo ako ne ode u penale i da bufon reši pa ja ne znam...
Da prodje ovo, da mogu bratu psetu da vratim milion etheriuma što mi je pozajmio.
https://image.prntscr.com/image/MRI1c__TS6qD1WvSvaH82Q.jpeg
какви су ово гудељи у италији, јбт? колико су само прсли. биће добро за њих да не иду на сп.
Pa jebem li ga, ova trojka u odbrani i golman su im najbolje što imaju i tu nema priče, u špicu imobile koji je procvetao u laciju i gabijadini za kojeg iskreno ne shvatam što je ispred insinjea recimo, a ovaj vezni red im je sasvim korektan s tim što recimo de rosi fali tu, i ne znam šta je sa veratijem/motom iz psž-a, da l' su povređeni ili šta je, verovatno bi igrali
инсиње је врхунски играч, рекао би човек ако он не игра да имају врхунску екипу. де роси и мота су матори, јбг. ако се у њих уздају онда нека гледају и како пирла да врате.
mota nije igrao u ovim kvalifikacijama.
nemaju di da prodju italijani.
kandreva izvlaci i kjelini ide napred i nabija lopte.ovi ostali slabo
два дана не могу да дају гол. ово једино да буфон оде у напад.
Evo krenuo xd
е јбг, заправо највећи гудељ им је на клупи.
I džabe...
Ovo mi je baš najveće iznenađenje ovih kvalifikacija, uz onaj remi francuza sa luksemburgom. I hrvati su zahvaljujući ovome u drugom šeširu.
zatvorili svedi sve.takticki su super odigrali.svi nazad.2 pasa,pa ako ne ide,loptu naibiju napred.i to je to.
Italijani prvi put posle vise od 60 godina ne idu na SP
швеђани у другом полувремену страшно концентрисани и дисциплиновани. нека дрога нова сиг. да се нисам нервирао због дебила рекао бих да је била добра утакмица. још на крају није ни увео инсињеа.
у ствари сад капирам што му није играо инсиње. није могао да га углави у 8-0-2 формацију. ок, има једног халфа који је офанзиван да не грешим душу.
а иначе, како иде кладионица? је л' армин у плусу?