Кладионица

1. Sta sad kao napises a onda jbg necu da sirim

2. Daj da vidimo o cemu se radi necemo siriti

3. Ajde Tilmo ovo je isto ko da si reko dojava.
    Automatski se pretvaram u malog debeljucu u prodavnici slatkiša.

4. Daj da vidimo o cemu se radi i da procenimo

5. A ima fora brate i sljaka 100 posto samo ne sme da kaze al je zaboravio da ne sme kad je pomenuo. Ili je samo hteo da nam saopsti da ima semu al ne sme da je otkriva. Ili veruje meni da necu siriti

6. A taj lik je drug od druga i pali preko na brod dosadilo mu da dere kladze na semu

7. 80% sljaka, 20% je faktor srece

8. A 100% jedenje govana

9. Abe ce vidite kad krenem. Ne lazem kunam vam se.

10. Једини баг за који знам је проваљен за један дан. Давно било, тип ко изводи почетни ударац. Гледаш уживо, судија покаже ко креће с центра, а још није блокирана уплата. Сутрадан блокирано 10 минута прије почетка, прц

11. Thilmo mozes li da mi posaljes na pvt da vidim o cemu se radi?

12. I nije 100% bag, ono da ih trsis. Da ne budem povresno shvacen. Al pruza ti dobre šanse da zaradis, al opet je potrebna sreca.

13. I necu vise o tome, za vikend cu probam pa javljam.

14. Ajde nek je sa srecom

15. I seti nas se kad zaradis prvi milion

16. haha gledaj mrtvi fener 142.5 bila granica 3 minuta pre kraja, ja ih čekam na 149.5- i prebace govna

17. Jel ima neko informaciju koliko je poena dao gospodin Koponen?

18. Iskrizirao sam danas ali evo sad kako odmiče i ovaj el dan bolje se osećam što ništa nisam igrao

19. prodao sam ovaj prsljen viska i sav novac ulozio na kazins manje, grik frik manje, kevin lav manje

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.