Кладионица

1. Secam se te utakmice, imao sam ga minus jer je bas bio izvestan minus tada. Ne znam sto si kontrirao sa plusom uopste...
    Edit: a zbog ove teorije, da, e pa vidis da nije tacna

2. Ala sam se ispadao danas najstrašnije

3. Plankton je u stvari Tilmo a ova taktika je ona caka od njegovog ortaka

4. 2 utakmice nba u nasem terminu tacnije 21:30 dajte vase igrace pa da vidimo ko je u pravu ko je mudo ko je govno itd

5. Šomi, jesi video kako te izjebala Roma? Korner za Đenovu i De Rosi lik lagano lupa šamar protivničkom igraču, ovaj pada kao da ga je mladi Majk Tajson opalio po sred brade, a lopta uveliko izbačena iz šesnaesterca. I penal i crveni, naravno. I posle toga Roma pogodila prečku. Čisto da te obradujem ako nisi video

Edit
    https://www.youtube.com/watch?v=A_muq9dJ7Ro

6. Oće neko dojavu od moje sestre i zeta? :D Kažu da su prošli nekoliko puta dosad, pa mi javili ako hoću da probam. Kvota 1.9 u mocartu, u planetu 2,1, ali ne daju singl. Počinje za sat i po, ko hoće, nek se javi u inboks.

7. Stec, fala bogu da nemam ništa na računu i da je neki kijamet napolju pa me mrzi da odem do kladionice, jednu dojavu vala mogu i da propustim :)

8. Dobro, Ps, misli sta hoces, tvoja stvar, ja kazem svoje misljenje. Koga je ono izjebao Simon sa promasenim polaganjem za prolaz?

9. Ocu
    Edit: stec tebi sam reko

10. Pa da i simon je namerno tad omašio polaganje da ne ode u plus to je poznata stvar jer su ga miloš i pseto čekali a onaj to čuo i znao je od ranije da ga ovde zovemo ćopavi kosovar pa namerno nije hteo da pretera, a i mene je rendolf jednom prošle sezone sjebao za 7-8k, imao sam ga plus, on na poluvremenu 10, granica 11.5, i NE ŠUTNE UOPŠTE U DRUGOM, sećate se toga verovatno... Garant mu je onaj govnar pablo laso rekao da je na granici i da se ne igra bolje...

11. Stec, hoću i ja, ali ne da igram, nego samo da znam o čemu se radi i da pratim ovako "na suvo", zanima me

12. Cikago h1
    Tauns +
    Markanen +
    Dragic +

13. E al za simona me ne bi cudilo kao za radivojevica hahaha

14. Koga je izjebao simon nas pet je izjebao

15. To da su igrači namešteni važi samo u slučaju mute nikolića kad je držao kalinića 40 minuta na terenu u radničkom sa nekim imbecilima iz aba lige koje su već natrpali jer je fazon 50 ljudi igralo plus i pola tribine mu jebalo majku jer ni bacanja ne ubada :D

Ali da igrače nameštaju namerno, pa ja ne znam... :D

16. Tj warren +
    Crabbe +

17. Lopez -
    Vigins -
    Holis dzeferson -

18. Brani mustafa dan ga jebo

19. Ima situacija gde se odigra odredjeni igrac minus, on udje u igru, da jedan kos, na tajmautu kaze treneru ja ne mogu vise, ubise me ledja, jedva stojim, i presedi celu tekmu, jer ga je kamara ljudi igrala minus. Necu da imenujem, ali bilo je i toga.

Al to nema veze sa ovim ima magnet u mrezici i odbija loptu kad Dekolo dotera do 19 da ne predje vise

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.