Кладионица

1. AJOJ MAJKO MOJA SAD SAM CUO TUZNE VESTI IZIJEM OTISAO MALO U PLICAK DA ODMORI ZADREMO NA DUSEKU PREDRAZINJO GA PREGAZIO BRODOM JEBEM TI VISE STA JE OVO SVI DOBRI LJUDI ODOSE CUNE, MANDA, IZIJEM ITD

2. Nadam se da negde gore jebe silu stajls...

3. pa dole se i jebe xd

predrazinjo promenio ime u pregazinjo heh

4. Jebe se i gore druze moj nemoj zaostao biti

5. ja sam iz crne gore poreklom, kod nas dole se gore stavlja torba dok se dole jebe, sramota je to

6. Sta pricas bre to smuti me sa gore dole

7. Ево један ванвременски хит веиког умјетника Леа Леринца да отклони забуну.

https://youtu.be/VmtKwo2zauo

8. dole mislim u crnoj gori

9. Au ja sam zaboravio da je ovo definicija čoveče.
    Kod totema i sasvim malog čoveka koji vadi kurac da piša i sam sam pišnuo
    Moraću da zamolim Kosmopolitu pa ako bude htela da odabere ovo
    Prelepo

10. Još jednom sam pročitao

11. umro izijem, jocko ga slučajno pregazio najdebljim nogama na svetu

12. Dok je igrao Kukunješ

13. ali ušao je na temu teretana u momentu kada jocko kači sliku svojih listova i komplet nogu

sećam se te slike, baš solidne balvančine od nogu, smarko, laki i prov komentarišu detaljno debljinu i proporcije tih nogu, a izijem čita iz potaje i ne piše ništa, onda sačeka godinu dana i na revijalnom delu takmičenja u pisanju definicija ovekoveči te jebene jockove najdeblje noge

14. Hahaha al bukvalno ta priča

15. Sećam se i ja slike tih trupaca

16. POSLEDNJE IZIJEMOVE REČI

Када је њихово понашање превршило сваку меру преузео сам ствар у своје руке и почео ударати Џајићеву ћерку сумануто из све снаге. Када није могла да се одбрани почела ме је наговарати на секс у хотелској соби са планом да ми одузме живот када заспим.

DŽAJIĆEVA ĆERKA ODUZELA IZIJEMU ŽIVOT NA SPAVANJU JAO PA GDE JE PRAVDA ZA NJENOG OCA

17. A ovo je kad je bio na splavu sa sinom Goce Božinovski

18. prekoputa su sedeli Mirko Sijan

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.