Кладионица

1. ako ništa bar je jebao ovo:
    http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2015/07/dragana_dzajic_twitter.jpg
    nije umro za džabe

edit: je l samo ja imam utisak da je ovo medjusisje malo fotosopovano?

2. Kazins 26.5 -
    Fila 1 i 212.5 +
    Zlatna država H2 10.5 i 223.5 -
    Kvota: 20

3. Praticu te nikolase do meseca

4. If Harden can score at least 30 points and dish out nine dimes in Wednesday's game against the Pacers, he'll join Tiny Archibald and Oscar Robertson as the only players in NBA history to average 35 points and 10 assists in a month.

5. Kuću na Hardena

6. Imanje na kosovu na hardena

7. Moze i hjuston hend onda lagano tesko da izgube ako se ovaj izdobija

8. Nema ni durenta reklo bi se a

9. Kažu da se Kari i Durent verovatno vraćaju, verovatno će se znati sigurno tek pred utakmicu. Embid možda presedi danas, ali i to teško da će skoro da objave sa nekom sigurnošću.

10. It'll be interesting to see what kind of role Mirotic has with the club after missing the first five weeks of the season, but Hoiberg has already indicated that Lauri Markkanen is locked in as the starting four-man in Chicago, so Mirotic will likely be fighting for the reserve minutes with Bobby Portis.

Haha fighting for minutes šega, šala, komika

11. Inače imam i ja Kazinsa plus i Taunsa minus na 20.5, računam da će ga pojesti kao i u onoj prvoj kad je Tauns imao cela 2 poena, a Kazins 30+, al ko će ga znati sad

12. Лион смрдљиви против лила распалог не могу квоту 1.30 да уватим хахаха смејем се од муке.

13. jos jedan info kovingtonu ubijen najbolji prijatelj pa je protiv klivlenda bio 1-11 trpati under realno

14. Odakle ti ti infoi od pokojnog izijema sa onog sveta je li?

15. hahaha sedi za nebeskim stolom sa najboljim prijateljem kovingtona ubijaju se brljom nekom javio mi se u snovima kaze zatezi

16. већ видим ковингтона како трпа 30, 32, као толико му је година имао пријатељ, и за сваки кош показује прстом ка небу и каже: "изијеме ово је за тебе", ево к'о сад да гледам

17. чуј убијен му пријатељ па је имао 1-11 против кливленда, тај да је неки пријатељ отишао би да помаже тамо и служи народ ракијом по дворишту а не ту као игра кошаркицу трчкара и онда скењан ма ајте молим вас

18. AJOJ MAJKO MOJA SAD SU MI JAVILI IZIJEM I KONVINKTONOV PRIJATELJ POGINULI NA VORK END TRAVELU PUKLA GUMA NA KOLIMA I ZANELO IH UDARILI U STENU ONE 4 PREDSEDNICKE GLAVE NA MESTU MRTVI!!

19. E da vi znate koliko su Izijem, Kovington i Zoran Kalezić bili bliski, ma oni su nerazdvojni bili, ljudi su stalno pričali kako se nikad ne razdvajaju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.