Кладионица

1. Uh kad sam počeo da čitam ovaj post pomislio sam da je u pitanju neka CAKA

2. Isto hahha pomislio sam da su je ipak vratili u klad :(

3. Hoces joj ga spakovati danas u toku dana ili...? Zna li se sta?

4. A u zadruzi je ova...

NOOB ALERT
    Ovu prepicku onaj lik vara sa Lunom Djogani? o.O

5. Kako je Šomi krenuo sa neverovatnim padovima (i Coa pre njega, a i mi ostali manje-više redovno), biće joj potrebne neke baš moćne mađije, ali deluje da ima potencijala

6. necu da mracim,al tesko da valensija moze da dodje sa golovima.jedina sansa da hetafe sa igracem manje povede,pa da ovi preokrenu.nema sanse da valenisija da 3 komada.pitanje da li i 2 mogu da daju.igraju ko kurac.utakmica je betonliga prijateljska,a posle svi na prase koje se pece pored terena.
    tunjavci jebeni.

7. Ma ima tu nešto u dobroj pički sa prezimenom KOCKAR, to ako ne pomogne pa ja ne znam, još samo da joj se plati da peva marinine pesme i milicinu JA NE DIŠEM POMOZI MI

8. ajde ne serite za milan jebeni pa sta jebeni benevento haha bednici nemaju bod pisi kontra njih svako kolo pa moralo je to da se prelomi nekad i onda E JBMTI PA BAS SAD

9. Valensija opsednut sam ja noć je puna košmara bez tvojih golova

10. Hajde zovi me noćas u tri VALENSIJA

11. a ovo uzurpiranje mayinog trona tek ne podrzavam, rastavicemo se ko hriscanstvo 1054. xd

12. Uh uh i nastavak

Hajde zovi me noćas u pet kondogbija

13. E da je sreće da se rastavimo više u pičku materinu

14. Kad smo kod Maje

I ja i ja i ja
    biću starija
    a do tada ništa
    Vaaalencija

15. Ovu prepicku onaj lik vara sa Lunom Djogani? o.O

To je bilo moje prvo pitanje kad sam je video bas je za o.O

16. Ako treba da se rastavljamo neka bude tako vi idite kroz pustinju mi cemo da zauzmemo evropu xd prepicka sa kurvanjskim da kurvanjskije ne moze imenom KIA i prezimenom KOCKAR ce biti moja vodilja kroz ovaj tamni vilajet ko je sa mnom neka digne ruku

17. https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4363#post_3824155

Sa kakvim se predznanjem prave skečevi, sto posto si počeo da se družiš sa Kolfildom otkad je ubio jadnog Izijema, bog da mu grešnu dušu prosti

18. ja bih oprobao KIJU veceras za neki nba, pa cemo da vidimo

ima njujork orlando u pola 10

19. Dal je za tuksona a xd to sam i rekao vcrs joj je vatreno krstenje

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.