Кладионица

1. LJUDI POGINUO IZIJEM UBIO GA PREDRAŽINJO BADNJAKOM NA BRODU

2. ajde juve jos jedan majku vam jebem

3. Poginuo Izijem jebo te Juve cuješ li jeli

4. Arminu pukla petarda u nozi odvalila mu sve nožne prste i navukao gljivice još :D

Kapirate kao u nozi jer nema prste na rukama pa mora nogama da baca petarde aaahahaha budala xd

5. Haha a jes lud nogobacač

6. majku vam jebem ne da li ga juve i lion sutra nijemam pogacu djecii!!!!

7. nema veceg govneta od juventusa pa to majka ne radja

8. djeco popara za bozich XD

9. A šta čekaš na lionu, x2 je li pošto evo gube sad x2 čekaš je li bre čuješ li :D

10. Popara je u Srećnim ljudima ludice XD

11. E ova reklama za doktor vajsa na SK kad nekome šrafe nešto u nokat e to su vam arminove noge pre badnjeg dana i petardi :D

12. Armin ima tapaljke neke imitacija prstiju kao

13. kari presao doktor, lu doktor takodje jos 4, e sad imam ova dva majmuna grin 5 u prvoj i posle ciglario 2-8 ako ne das jos te dve trojke ili moj kurac sta oces daj majmune glupi, i deandre grubi dzin batica izvuce sad pri kraju on jos 6 pa valjda mozes momcino, samo da se drzi klipers na 10 razlike pa ce biti valjda, nadu mi daje sto je obojicu acakg igrao minus pa ce biti valjda nesto
    https://image.prntscr.com/image/AeM3nN0YQFiHDcAmVLG18A.png

14. ovde sam cekao cigane glupe, lion ga dade naravno reko sad cu da zatezem kasniji nba kad kurcina mrtva
    https://image.prntscr.com/image/UfnP2fn4RNitN1dDXa5xow.png

15. imam ova dva majmuna grin 5 u prvoj i posle ciglario 2-8 ako ne das jos te dve trojke ili moj kurac sta oces daj majmune glupi, i deandre grubi dzin batica izvuce sad pri kraju on jos 6 pa valjda mozes momcino

jedi govna!

16. smrda džordan šutira 3/4 penale, i još dade ovaj buđav koš na kraju ali može to još, nema ko da mu asistira, samo da ih odvali GS na vreme pa da ne igraju četvrtu uopšte i milina

17. Eto ti ga dzordan prc al,ih odvalise ajde lu i grin jebeni bre ajde

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.