Кладионица

1. zovem ga na telefon ne javlja se kaze mi

2. E brate u inostranstvu sam pozovi me na ovaj broj 225 883 ja sam ado gegaj

3. Vimbldon gg
    Vikomb gg3+
    Real 2
    Rendzers 2
    Djirona gg
    Jang Bojs gg

kvota 30

4. Takoje leh majkune moj mali i ovaj gilfi sto ga dao bratina najjaca pa nek jednom i moji daju gol u 90+3

5. haha i ja cekao za pare

6. Imam i neki nba trci armine u crkvu da slavimo

7. Nemam posao znas jadan sam :(

8. a jebeno je bilo brate svirao je ofsajd posle i ponistio gol pa vecali jedno 2-3min pa priznao gol bas jebeno

ja nalupao u sistem ibaku buloka oubre green indijana milvoki i nzm sta jos

9. 8min prve i svi starteri imaju vec 5+ poena kao i lik koji je usao sa klupe jebene a ibaka nema jedan jebeni sut hahaha pa ne moze

10. Hahah zajebavas? Ja ispratio zadnjih 5min plus nadoknadu na flash score-u vidim 1:1 iznerviram se kad prc eto ga gudjonsen za 2:1 slavlje bilo u kafani tura na gudjonsena odma

11. I istera white majmuncina na 9 u trecoj cisto da bude na granici mrtvoj i kurca ce igrati cetvrtu sad popustie mi ga pcike

12. Otvorio se meridian na 2 minuta od moje jazbine, odigrao sam 7 tiketa da vidim hocel bit sta

13. Otrci odigraj jos jedan i kvota 8 neka bude dolazi sig sig sig

14. Meni izgorela kladionica sinoć gde se kladim

15. Dabogda svaka izgorela xd

16. ajde bre dekolo mrtvaku jebeni još tri mrtva poena samo

17. kao da čekam za 5 soma evra a ne dinara, pa mora uvek mucenje do kraja

18. Manchester City <3

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.