Haha kako mi došao Vil Tomas plus, bez poena na poluvremenu i sad između 37. i 38. minuta ubacuje 4 bacanja da izađe u plus i istog trenutka izlazi napolje, ajde Vimse poludi u drugom
I to je draž fudbala, kakvi video snimci, zašto mora da se iz svega isključi ljudski faktor, faktor sreće i faktor greške, jebala vas profesionalizacija, potrošači
Vojvodina zajebala, čukarički ispoštovao
https://youtu.be/1VmxmSMJhMU
Ovako na prvu loptu
Ročesti 13.5 +
Vims 16.5 +
Hanikat 9.5 +
Kol 12.5 +
Džening 7.5 +
Lesor 8.5 -
Jankunas 11.5 -
Oriola 8.5 -
Musli 9.5 -
pratim sa markom druze
Može li Gobert preko 13.5, šta mislite? Protiv ovih Sunsa, ne bi trebalo bit teško aa?
micel ti je preko sake
Atl. Madrid 2-2
Marsej 2
Lazio GG
Sporting 2 i 2+
Zenit GG3+
Arsenal 1-1
Lion 0-2
Dortmund GG3+
Baskonija H1 3.5
Makabi - Himki 159.5 +
Jankunas 11.5 -
Tomas 10.5 -
Lesor 8.5 -
ma ne igra ni hanikat ni robinson ni sokolov ni zubkov, trpanje na sveda andersona i gilla neko mora preci a realno i sva trojica
sve naopako ligo evrope hej
ma jebem ja sportingu majku iskreno
Haha kako mi došao Vil Tomas plus, bez poena na poluvremenu i sad između 37. i 38. minuta ubacuje 4 bacanja da izađe u plus i istog trenutka izlazi napolje, ajde Vimse poludi u drugom
Koliko je sudija pokrao Milan jebote
nema smisla gledati fudbal dok ne uvedu vraćanje snimka, jer ovako 2/3 tekme odredi sudija
Da, samo sto fasistima to ne odgovara, evo pogledaj pod nas kad je pomenut VAR, kao da si nekome glavu razbio
Kod nas nema ni trave normalne a ne var
I to je draž fudbala, kakvi video snimci, zašto mora da se iz svega isključi ljudski faktor, faktor sreće i faktor greške, jebala vas profesionalizacija, potrošači
pa ono jest kad bi bilo malo mesano, a ne neko uvek jebe, a neko pusi
Taj sofisticirani blend potraži izvan srpskih liga
Pseto je lepo priznao na onoj temi da bi voleo malo i da popuši