Prijava

veceras se osecam kao onih u OCEANS 11 nabrijan sam

Izijeme gde se Zoran Kalezic sad nalazi u tvom zivotu?

zoran kalezic je bio sa mojom majkom u mladosti imali su seks u kolima

I will send the updated version of your moneybags to you by tomorrow evening or Friday

jebote ovaj oto porter ko da je stvoren da samo jebe ljude

cuti cuti cuti i taman odigras wsh ili nesto vezano za wsh kad on iskoci da te pojebe

Dvojka sad i trpanje na holideja je l' tako tako je

joj nose me kuci pijanog drugovi: aleksandarkg, nikolas, armin, papet, shomy, pseto, nikolas, boxer, lecki mrav, predrazinjo, deki, nikolas, scouser,zhajk, plankton, sanitarni cvor i djoks stajl

Sjajan Derozan plus ;)

Pa samo on majku mu jebem da mu ne jebem

Ne ne ovo je prokletstvo i nema druge, nakanim se da odigram dva tiketa daj kao nisam odavno i oba padnem na po jednu pa sve mu jebem zašto tako

Drug ceka kolumbiju sinoc za 43 k i danas bi mexiko 1x valjda branio 2 kvota neka haos
I mase Boga i penal 80 i neki min i mase i penal jahahahah i u 90 sam na drugoj lik samo nogu da ispruzi i masi
Plakao je malo

Zašto bi se forsirao Derozan pred kraj sezone a skoro sigurno su prvi, i to mu smanjili granicu da navuku majmune poput Armina i tebe. Mada sam i ja ispao debilko zbog Gordona xd

Svaka cast autoru i prujatelju @shomy23 tako se to radi britka analiza potkovana itd itd

Nemce od 19h narokaj random 1+|1+

Štogod

Vučević 17.5 +
Mccollum 25.5 +
Towns 21.5 +
Kuzma 17.5 +

Igrao bih i Nurkića minus protiv Memfisa kad bih znao da će Gasol da igra, al ko će ga znati sa njima