Кладионица

1. Ja najviše što sam zategao ikada bilo 100k na zvezdu protiv kelna kući

2. Ti si budala Dejan al okej smo s tim

3. I ove nokte druze resi jbg

4. Maestro aj ti prodam kola za tih soma evra što si uzeo

5. ahahhaha da stavim 2000e na tiket a da vozim kola od soma evra ma vazi

6. E to moze, nisam igrao dotu od pocetka ove godine ali bar 50% partija u zivotu sam sa padzom igrao

7. Bogami i ja bih se peo ovako na zgradu da ovo nije proslo

8. Promeni nadimak u Mudaestro.
    Svaka čast za ovu zatezalicu.

9. Nisu to kola od 1000 evra to je ALFA Romeo 156 1.9 jtd 200k prešla 2001 godište nema ni 17 godina :). Pre restayla, mahagoni volan, boja perla zelena, mehanička bosh pumpa, novi white horse akumulator, trap kao čaša, enterijer piškaš firnajz, 7.1 ozvučenje, urađen mali servis i registrovana do decembra 2018, ŠA table. Ja je ne vozim jer imam novi auto a nisam hteo da je prodam u delove ili nekome u bescenje ko neće ceniti lepotu i superiornost ovog premijum brenda
    Krst iz Hilandara, osveštan, za retrovizor je gratis.

10. ili nekome u bescenje ko neće ceniti lepotu i superiornost ovog premijum brenda

Bojim se da sam upravo taj sto slabo ceni taj brend xD javi se kad si u blizini druze, mogli smo izaci u koceljevu sl vikend, ima dobrih picki znas i sam plus ima jedna moja poznanica sto se mnogo lozim na nju

11. koliko prelud maestro ako je njegov tiket

12. jel bio puls jedno 172

13. ta alfa mi je lepsa nego restajling, jedan od najlepsih automobila sig kidalica totalna

14. Hajns 7.5 +
    Džejms 12.5 +
    Koponen 9.5 +
    Mekalum 9.5 -
    Džening 8.5 -
    Gaudlok 12.5 -

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.