Кладионица

1. Bojim se da sam upravo taj sto slabo ceni taj brend xD javi se kad si u blizini druze, mogli smo izaci u koceljevu sl vikend, ima dobrih picki znas i sam plus ima jedna moja poznanica sto se mnogo lozim na nju

Petak i subotu sam na Zlatiboru a u nedelju izlazim u Koc. Sledeći vikend imam svadbu. Pustiću ti broj u pvt jer dešava se da ne vidim pvt jbg

2. Scouser
    ta alfa mi je lepsa nego restajling, jedan od najlepsih automobila sig kidalica totalna

može biti tvoja za 1500€

3. Bjelica 7.5-
    Nedovic 14.5-
    Micov 10.5-
    Oriola 8.5-
    Tomas 7.5-
    Vojtman 9.5-

4. Klajburn 10.5+
    Omic 7.5+
    Nanali 8.5+
    Koponen 9.5+
    Buboa 11.5+
    Danston 9.5+

5. sve ove liga uefa sam neku kombinaciju sa golovima igrao.deluje mi tako.mozda atletiko preskociti.ja igrao gg.kao iznenadi ih sporting jer to niko ne ocekuje.a i dobra kvota 2.5

6. Pa ovo deljenje privarnih informacija ti je bar sest meseci

7. Godinu dana, kad sam ja bio pička (uvek)

8. Celu našu ligu odigran bezveze domaćin daje 2+ i padnem samo Voždovac

9. Arsenal - cska 2&0-2
    Atletiko - Sporting 1-1&NG
    Lacio - Salcburg 1tm1 1+
    Lajpcig - Marsej X

325,85

10. Arsenal - cska x-2&2-3
    Atletiko - Sporting 1-1&2-3
    Lacio - Salcburg x-1&2-3
    Lajpcig - Marsej x-2&2-3

oko 35000 kvota

11. 200 dinara = 60k evra
    Kako da ne odigram ovo

12. Tako sto cska nece doci iz x-2

13. Jebeni klajburn 6 zicera maši

14. Povredio se Hajns do kurca baš

15. Koji bre kurac i igram više ovo sranje

16. Ahahaha pa naravno da će Bjelica da da trojku sa pola terena, ne čudi me uopšte

17. Hahahahah muku ti jebem

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.