Кладионица

1. Jebeni pikford izludeo čovek danas

2. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=04&dd=07&nav_id=1378530

Sutra Sporting verovatno sa b timom hah kvota na njihovu pobedu bila 1.15 pa je sad polako dižu

3. Liverpul je nista bez salaha, ali bar je moj siguran tip prosao

4. da se pohvalim da vec skoro nedelju dana ne igram jebo sam sebe sto ne igram al nekako guram sta cu

5. Jebem ti bajerne i oca i majku

6. hahahah sve bi covek ubo al duplu sansu ni za leka da treba. Sreca pa sam 300 din samo stavio xDD

7. Brate sjebo mi bajern sistem za 180k

8. Tj nije mi sjebo bajern sad cekam mancestere gg prvo za 17-25 nisam racunao al bih cekao za 180

9. Ajde somi ako okacim tiket na kojem je bajern sjebo sistem na kojem je proslo sve osim mancesterova i napisem na njemu somi pizda i vidim se i ja na slici da mi posaljes hiljadu dinara?

10. ne kazem tebi, nego maestru

11. hahaha al sereš šomi psetu si rekao sig

12. Ko je igrao kladionicu na ova 3 sana naseg najveceg praznika neka me ne zove prijateljem vise

13. Haha na bozic si igrao mejmune xd

14. Hahah armine jebem tw

15. Armine je l se oblačiš svecano na praznike kad se kladis?

16. Armine drska ženo plava

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.