Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa mrs
Op op op ajde bre
Ulazi ovo
Brate cska u drugom jedan sut-jedan gol
Dal su hteli da ne bude toliko ocigledno nego bezobrazno da dva puta vode pa izgube?
OPAAAAAAAAAAA JEBI CSKA
Koliko si kesovine uzeo majstorcino
Neka to ostane nasa mala tajna xd
Koji je kurac Jankunasu sa ovim glupim faulovima, najiskusniji i najinteligentniji igrač u Žalgirisu a iz utakmice u utakmicu pravi neke daun faulove
Ma izjela su govna sudije jer ovi nemaju centra
Dobra utakmica, Jasikevičijus tata, mada popušiće ga 0:3 ako budu išli na Olimpijakos sa Printezisom i Papanikolauom.
Ahahah čekam Erika Grina 12,5+ i batica nabije 12 za poluvreme i ostane na 12 do kraja, pa majku vam jebem u pičku kad već padam što ne padnem normalno nego ko tanak kurac pun govana uvek jebeno
Usao sam u kladonicu nesto usput da odigram tiket i vidim neke poklon kvote:
Eveton Liverpul X2 - 1.27
Bornmut Kristal Palas 1X - 1.42
Lester Njukasl 1X - 1.25
Everton se raspada ljudi sta vam je
I kvota na Liverpul je sad preko 2
Pa sarena postava liverpula to nije ocekivao samo idiot. Dace im ga runi sig(sig)
A mater im jebem makar neka se trpaju golovima, ne smeta mi što su šareni, očekivalo se to
Nije ih liverpul pobedjivao ni kad je bila veca razlika u kvalitetu. Najrealniji je iks, mislim da bas cesto dolazi iks kad igraju
Iks uz golove, samo ne 0:0, i to mi valja :)