Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Fraktura neke kosti lica, u drugoj neće igrati al vratiće se brzo
Imao sistem neki i stavim mrtvi klivlend u fiks i bace me za 12k jer 3/4 falio jos lebron posle za 60k
Jebes ga razmisljam da batalim
imam dojavu za minesota hjuston ko hoce nocas,,
Izijem je prestolonaslednik Aleksandar mutavi onaj :D
Bio sam danas na oplencu i sreo sam ga kaže klint kapela +, eto to mu je ta dojava čisto da znate
Koja je kvota u Srbiji da Rikiardo uzima šampionat?
Ovde je $31, evo vam dojava lol
1 Lewis Hamilton 1.90
2 Sebastian Vettel 2.00
3 Max Verstappen 31.00
4 Daniel Ricciardo 31.00
5 Valtteri Bottas 21.00
6 Fernando Alonso 251.00
7 Kimi Raikkonen 31.00
8 Nico Hulkenberg 401.00
9 Carlos Sainz 401.00
10 Stoffel Vandoorne 501.00
11 Esteban Ocon 2,001.00
12 Sergio Perez 2,001.00
13 Romain Grosjean 401.00
14 Kevin Magnussen 501.00
15 Pierre Gasly 501.00
16 Brendon Hartley 1,501.00
17 Lance Stroll 2,001.00
Možda ja da okačim neki tiket, al bojim se najuriće me opet s teme
20 baka stavim na njega, u oktobru mogu da odem u mek i poručim ekstra lardž obrok čak i ako nisam gladan.
Imao bi 35 baka za držati na gajbi.. to je u džemperima dosta jako.. nego kaži mi šta daje NZ padobrancima bez kinte koji eventualno izboksuju iseljeničku vizu?
Kurac u dupe junačko.
to je jedna velika sramota
Što?
Stvarno sramota, čak veća i za mene što sam uopšte i pomislio da se pridružim ovim nesojima
Pa evo uplati neki ozbiljan dinar na Rikiarda, pa ćeš moći da dodješ kao gospodin čovek, a ne kao dripac.
Nema na čemu.
Pa da imam neki ozbiljan dinar verovatno bih uveliko tamanio velingtonsku pičetinu. Pozajmi mi pare, klošaru
Koliko ti treba?
Soma evra u bilo kojoj valuti. Imaš?
Koja si zmija, prvo jel možete da me primite ove kišne jesenje noći, onda smo nesoj, onda ti ja kažem kako da pošteno i lako zaradiš pare a ti se ciganišeš za pozajmicu... cccc gde bismo mi završili da stvarno primamo takve ljude.