Кладионица

1. Imam preko nekoliko. Kad mi vratiš i u šta planiraš da ih pametno uložiš?

2. Volim kad poslujem sa konkretnim ljudima od reči, kakav ti nesumnjivo jesi, mister Chev. Vraćam 1500 kroz 6 meseci, uz otvaranje kreditne linije do sume od 2000 za tebe kod mene, uvek i u svakom trenutku, jer ulazim u lovu i više ne izlazim iz nje. Što se garancija tiče, zbog distance mogu da založim jedino svoj obraz.

3. Sređeno. Reci mi samo na uplatnici da li je prezime Rok Superstar, ili je Rok srednje ime?
    Ili da mi daš pravi nalog u pvt, ja prodam info zainteresovanim strankama za 2 soma, tebi pozajmim jedan i uzmem nazad soma i po. I Vuk sit i ovce na broju, što kaže narod.

4. Izgleda da sam uz Čaveza i Zapatu jedan od najvećih bednika na sajtu

5. I Frenkija, naravno. Pozajmi mi soma evra i za dva meseca više nećeš čuti za mene

6. Не буди престрог према себи.

7. Kako, ovakav autogol se ne prašta..

8. Opušteno prijatelju. Već sam jednom autoru tako "pozajmio" kintu, doduše mnogo manje. Ne samo da je nisam video, nego me posle pitao za još.

9. Ja bih ti vratio, najozbiljnije..

10. Pa šta znam, deluješ kao pošten i vredan čovek. Znaš samo kako je kad se jednom o mlijeko opečeš...

11. Brate, za nijansu sam bolji čovek od Frenkija, možeš slobodno da mi veruješ.

12. E, ali Frenki barem zna da obrne pare i nije ga sramota da radi. Problem je samo naći ga posle da ih vrati.
    Ono što me brine kod tebe je primetan manjak volje da za početak prikupiš kapital. Dojavu za Rikiarda si odbio, kao i predlog da prodaš info o svom OG nalogu, naravno kroz mene kao agenta.
    Brine me takav pristup.

13. Zna da obrne tako što singlira Čelzi, a od poslova ne znam šta je radio, verovatno ništa osim pakovanja voćkica.. Nego ga pravdaš da bi ispalo kako te nije loš čovek zajebo..

14. Nije me Frenki zajebao, nije uopšte iz tog filma.

15. Haha a ko te zajebo?

16. Ma neki, nebitan.

17. Pa verujem da je nebitan al me zanima jbg

18. Nemeš ovde đubar istovarat!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.