Кладионица

1. Statistika je ubila mačku

2. sreca pa se ne kladim vec neko vreme

3. Ja sam je igrao na 3,60

4. U NS je. Necu stici da odigram. A odakle ti dolazi ova dojava? Bukvalno sam pre neki dan doruckovao sa trenerom Macve Draganom Anicicem

5. Proverio sam sad, nema ovo pojma o dvojci

6. Znao sam da neće doći jebo me konj

7. Muni ga Alcorone

8. Ljudi, pomoc.
    Prosao sam tiket 27 'iljada, ali sam izgubio tiket. Postojili sansa za neku isplatu ili da idem na Brankov?

9. Pa malo ti je za brankov... Ako ih ne poznajes u kladzi-mozes da ga duvas.

10. Znam vreme uplate i parove. Da li bi bilo od pomoci? Svraticu sutra tamo u svakom slucaju.

11. Pa idi pa ih pitaj ali mislim da im je zicer da te ne isplate.

12. Ja bih se ubio da sam na tvom mestu.

13. Sutra je lep dan za kladžu, pa evo nešto malo od mene, pa obratite pažnju, ovde može 1 ili 2 da sjebu, pa izaberite nešto što je Vama po volji.

Arsenal - Barnli > 1X GG
    Čelzi - Liverpul > 1X 0-3
    St.Etjen - Bordo > ug 3+
    Caen - Monako > X2 0-3
    Ren - Strazbur > 1X 0-3
    Kijevo - Krotone > 1X 0-3
    Spal - Benevento > 1X 0-3
    Las - Getafe > X2 0-3
    Bir - Fulam > 2 2+
    Bolton - Notingem > 1X 0-3

14. Ako je velika kladza moze. slicna prica,dosao menadzer,pogledali kamere sta vec i isplacen je covek. balkan bet je u pitanju bio ja mislim.

15. Fa||eN.
    Ljudi, pomoc.
    Prosao sam tiket 27 'iljada, ali sam izgubio tiket. Postojili sansa za neku isplatu ili da idem na Brankov?

Mama ti oprala u veš mašini, nisi izgubio.
    Nema na čemu.

16. Nemoj majku da diraš barabo jedna jebo te mesar da te jebo

17. Mucki provokator

Trudim se da ne pisem na ovoj prokletoj temi i cim sam napisao ikakav post tj odgovorio ovom sto mu zivot kosta 230 evra krene tiket u kurac a bilo do jaja do tad pa jebemu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.