Кладионица

1. JEBEM TE MAESTRO!!!!!

2. Jebase nam majku sad

3. na tiketu sam najblize bio da pogodim, kostarika - srbija 1-2
    ovo ostalo haos

4. Солидан секс, значи Мароко па Аргентина па Немачка.

5. Belgija 3 i prvom, 7+ ima rezona ima nešto i u nauci o imenima ne možeš da se zoveš Panama a da ne odeš u kanal

6. Ne stižem da igram tikete igrajte vi tako mi zanimljivije

7. haha dobra fora ova panama i kanal, kao panamski kanal xd

e i ja bih odigrao 5+ tu najmanje, što ću i uraditi

8. Jos jedno iznenadjenje na prvenstvu i pocinjem da kopam po kontejnerima

9. Cim okacim aktivan tiket, eto baksuza.

10. Danas meni sleduje čupanje za kosu

11. Pa da jbg, lakse samo ukucati tacan rezultat i printskrinovati a ne odigrati

12. I ja mislim da je helsing najveća prevara te kladioničarske strane ovog svetskog prvenstva

13. Sine pa gde ti stoji da je tiket aktivan, da li je dobitan ili gubitan, koliki je ulog koliki je dobitak. Tako svako moze da nakuca 100 tiketa, ne odigra ni jedan, napravi 100 printskrinova i po potrebi kaci na temu nakon utakmice. Ali provalio sam ga kad je okacio rusiju tacan rez 4:0, ispalio se nije sacekao kraj utakmice bilo 5:0

14. Hahaha, gnjidica mala je provaljena, čestitke kolega Poirot a njemu sleduje redovno napušavanje od sada

15. Slikaj sad odecu da vidimo da nisi sirotinja

16. A koja je fora sa sakrivanjem uloga? Sramota sto je veliki ili sto je mali

17. Pa mali je ulog sig zato i kazem

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.