OOOO DŽAANKEEEEEE, MI ZA TEBE ŽIVIMOOOOO, AJDE KLADIONICE OVEEEEE ZAJEDNO DA ZATVARAMOOOOOOO!
DEEEEMOKRATEEEEE HOĆE DA TE ZABRANEEEEE, DA BI UŠLI U EVROPU HAPSE TEBE DŽAAAANKEEEEE! DŽAAAAANKEEEEE, ČAK I DA TE NE PUSTEEEEE, TO ŠTO GRMI TO SU TVOJEEEE PRISTALICE SA TEMEEEEEE!
Da,kod brzog samo odneses sedmocifrenu sifru i dobijas svoj tiket, bez mogucnosti njihove greske. Moze te zajebe za uslov,al meni se do sad nije desilo da se zajebem. :)
A sad jedna informacija za vas:
Krenuo sam u novi sistem igranja kladze. Mnogima je ovo normalno,al ja tek sad krecem.
Igracu samo max 3 tekme po tiketu, osim ako ne igram tiket 2+,a i na njemu ce biti max 8 utakmica.
Igracu za max 300din po danu. Mesecni budzet mi je 3000, pa cu da vidim kako cu da prodjem.
Juce nisam igrao nista.
Za danas sam igrao Marsej u singlu. Proslo. U plusu oko 280din
I onda pred cu pred novogodisnju noc da sabiram racune, i da vidim da li ja umem da pikam tu kladionicu.
Ako neko hoce, moze da mi se pridruzi. Ljakse,tebi toplo preporucujem. :)
Mene obori danas glupa Benfika. Tako mi i treba kad igram kupove.
Gazimudo, hoću i ja da se igram sa vama, jer ovo što ja radim više nema nikakvog smisla :)
Buraz od mog dragog tako uglavnom i igra. Nađe "glavnu" utakmicu i ako je u super tipu doda još dvije "sigurice" tipa kvota 1,01 i mogu ti reći da mu fino ide. Naravno da zna pasti, al jebo sebe, uvijek ima love, a ne radi :D
Selenijum, probaj to sto vise da razdvojis. Ako si planirala da stavis 10 maraka, bolje stavi na te 4 po 2ipo marke u singlu. Ili bar vezi po dve na tiket.
Ja od sad tako hocud a igram. Nek bude plus i 200din,al bolje plus od 200,nego minus od 100..
Ja cu za sutra jedan UG 2+ da odigram, na 200din, i jedan cu za 100din, max tri tekme..
Skontala sam kaj ću. Na jedan će mećem Totenhem i Arsenal, a na drugi Mančestere, uplatim po petaka i ako jedan padnem bar sam na nuli, a ako padnem oba, popušila sam :)
Naravno i to pod uslovom ako mi sutra legne neka lova :D
Ne ide bez Džankija, nikako! Aj da vidimo šta je, pa da pišemo peticiju.
ZA! Od čega ćemo živjet, mamaru mu?
OTIŠ'O SI DŽANKARO, OSTALA JE TUGA, VOLJEĆE TE UVIJEK KLADIONAČRI S TEME...
OOOO DŽAANKEEEEEE, MI ZA TEBE ŽIVIMOOOOO, AJDE KLADIONICE OVEEEEE ZAJEDNO DA ZATVARAMOOOOOOO!
DEEEEMOKRATEEEEE HOĆE DA TE ZABRANEEEEE, DA BI UŠLI U EVROPU HAPSE TEBE DŽAAAANKEEEEE! DŽAAAAANKEEEEE, ČAK I DA TE NE PUSTEEEEE, TO ŠTO GRMI TO SU TVOJEEEE PRISTALICE SA TEMEEEEEE!
Odbanovaće me kad-tad...
Džankiz not dead!
E nek ide u kurac.... Ne ide mi se u kladionicu više...
Ništa od ovog tiketa, opet tuđom greškom otkucano Kluž - Dačia M. - 1pp 2, umesto 1pp 2+, a ja, budala, nikad ne proverim na vreme, tj. odmah:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9045514-935
Ljakse, a zasto ne sastavis tikete preko BRZZOG TIKETA?
Kliknes lepo tamo na OBJAVI i dobijes sedmocifren broj, koji ti je sifra za tiket.
Onda lepo ona ne moze da zajebe, a i MNOGO manje vremena treba da ti izbaci tiket sa brzog nego da kuca svaku tekmu posebno..
Kako je do jaja fora! I šta, samo odneseš broj tamo!?
U pravu si. Odsad ću tako da radim.
Iskreno govoreći, nisam ni znao za tu foru, ali je tako genijalno jednostavna.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4665432-935
Brzzi tiket je dobar, al ona tamo moze da te zajebe za neki uslov ili tako nesto....
Da,kod brzog samo odneses sedmocifrenu sifru i dobijas svoj tiket, bez mogucnosti njihove greske. Moze te zajebe za uslov,al meni se do sad nije desilo da se zajebem. :)
A sad jedna informacija za vas:
Krenuo sam u novi sistem igranja kladze. Mnogima je ovo normalno,al ja tek sad krecem.
Igracu samo max 3 tekme po tiketu, osim ako ne igram tiket 2+,a i na njemu ce biti max 8 utakmica.
Igracu za max 300din po danu. Mesecni budzet mi je 3000, pa cu da vidim kako cu da prodjem.
Juce nisam igrao nista.
Za danas sam igrao Marsej u singlu. Proslo. U plusu oko 280din
I onda pred cu pred novogodisnju noc da sabiram racune, i da vidim da li ja umem da pikam tu kladionicu.
Ako neko hoce, moze da mi se pridruzi. Ljakse,tebi toplo preporucujem. :)
Hahahahahahaahahah :D
Mene obori danas glupa Benfika. Tako mi i treba kad igram kupove.
Gazimudo, hoću i ja da se igram sa vama, jer ovo što ja radim više nema nikakvog smisla :)
Buraz od mog dragog tako uglavnom i igra. Nađe "glavnu" utakmicu i ako je u super tipu doda još dvije "sigurice" tipa kvota 1,01 i mogu ti reći da mu fino ide. Naravno da zna pasti, al jebo sebe, uvijek ima love, a ne radi :D
Ja ću sutra staviti Siti, Totenhem, Arsenal i možda Mančester.
Arsenal 2
Stutgart 1&4+
Ajaks 1&4+
Ovo odigra za sutra, uplata 500 din
Selenijum, probaj to sto vise da razdvojis. Ako si planirala da stavis 10 maraka, bolje stavi na te 4 po 2ipo marke u singlu. Ili bar vezi po dve na tiket.
Ja od sad tako hocud a igram. Nek bude plus i 200din,al bolje plus od 200,nego minus od 100..
Ja cu za sutra jedan UG 2+ da odigram, na 200din, i jedan cu za 100din, max tri tekme..
Skontala sam kaj ću. Na jedan će mećem Totenhem i Arsenal, a na drugi Mančestere, uplatim po petaka i ako jedan padnem bar sam na nuli, a ako padnem oba, popušila sam :)
Naravno i to pod uslovom ako mi sutra legne neka lova :D
BojanBoj, tacno cu da ti prepisem tiket... Srecno brate i meni i tebi onda hahaha...