Siguran sam da sam i ovde pricao da poljaci imaju samo levandovskog i da su kurac znaci milion posto sam nekome negde rekao ili napisao a i taj post na fejsu ima
Ja sam iskopao rupu na livadi i tu vikao ko osvaja kao onaj što je vikao U CARA TRAJANA KOZJE UŠI tako da videćete vi kad neko drvce tu izraste pa neki klinac ubere i napravi sviraljku, pa dune a ono zasvira moje predviđanje ajaooooo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Siguran sam da sam i ovde pricao da poljaci imaju samo levandovskog i da su kurac znaci milion posto sam nekome negde rekao ili napisao a i taj post na fejsu ima
Ja sam iskopao rupu na livadi i tu vikao ko osvaja kao onaj što je vikao U CARA TRAJANA KOZJE UŠI tako da videćete vi kad neko drvce tu izraste pa neki klinac ubere i napravi sviraljku, pa dune a ono zasvira moje predviđanje ajaooooo
Hahaha
Rusija X poluvreme jbg
samo da javim da mi je prošao tiket :)
Cestitam
pre 20 sati
Ko je uzo desetku djoksa djoksa
Bravo bravo
Sta sam vam rekao za ovo, prenalozeni Rusi
Koliko sam puko para od pocetka sp strah me i da se prisecam
Nego, za sjutra, cenim da ce portugal-maroko i spanija-iran ici do 4+, urugvaj-saudijska do 3+
Da te podsetim samo za one pare paninaro...
Ako nemas 1200 moze i 750 pa cu naci ostatak na drugom mestu..
Sta da ti odgovorim sad a da nije pickasto nego da zvuci kul?
Pa da ces mi poslati autobusom prvim
Hajde kristijano ispostuj me sa jos jednim golom druze pa moras biti prvi strelac
Hej hej kristijano druze moj najbolji si ti
Ljubim kurac ronaldo
Idemo dalje :)
Može Arabija jedan gol pls