Кладионица

1. Pls samo jedan dajte

2. Urugvaj 0 primljenih golova u grupi 1/1

3. Ajmo Urugvaj sad idemoo

4. Ugugvaj 2+ prvo poluvreme

5. još urugvaj iz jedan u jedan i španija iz dva u dva i bole me kurci. rezonski treba igrat.

6. Kako mi je slatko da zaokruzim ova dva keca danas, a jos sladje kad znam koliko je nubara popadalo jer su kombinovali sa golovima haha

7. Ne boj se ti za mene, brini za tekmu Mesi-Modrić ;))

8. Pobedjuje iran pobedjuje iran

9. STERAM IM GA MAJCI U BUNKER

10. island i iran najgore ekipe na mundijalu sig

11. Ja vam rekoh koliko klin sitova je imao iran...neporazeni 19 utakmica za redom

12. Island je za ove Juventus

13. isprosipah se i danas

14. kome su živi tiketi?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.