Jbt, kakvi propaliteti obitavaju na ovom sajtu leptejebo čuj 10000€ u 25. godini života je pojam, vau pa šta je ovo ljudi, gdje je ovo otišlo u pogrešnu stranu?
Najjače kad lik '88mo dodje i kaže STEKO SAM. Šta si steko, jebem li ti mamu u pičku ja, duva ti ćale u ledja ceo život i sad pišaš po sirotinji šatro, zamisli svoje mesto bez ičije podrške, pa se onda postavi. Ko ovaj majmunčić bosanski što mu ćale pazario brdo za miraz, i sad on tu kao nešto smiruje situaciju, nisu to neke pare. Idi zaradi ih onda kad nisu. Pišam ti se u usta mejmune
Multipalačinked, velika je razlika izmedju osamostaljivanja i konstantnog istresanja i trošenja koje čovek ni sa platom od 5 glava ne može da priušti, čijim to parama kao pišaš, rodjače, da su tvoje ne bi se tako obnašao sig. Niko vam ne brani, al bar ne kenjajte. Stvarno si bosančina klasična i ti
не пишам парама дебилчино једна мусава већ ти кажем да представљаш 88' годиште као да су тинејџери а уств се ради о клипанима који су у најбољим годинама живота и престани да живиш у 1915. мејмуне да није било мог ђеда твој деда не би грчке видио монкаС
Kupio sam neki dan drveni sto na montiranje, pripremao sam infrastrukturu za proslavu Maestrovog tiketa, planirao sam da pozovem njega, Gambija i još par ljudi odavde
10k evra je kurac u bilo kojim godinama narocito kad si mlad
Bravo, Papete, sad možeš na Marinu Tadić :)
Mozda odem na neku Marina Tadic PROPO ako je i dalje u radnom odnosu. Isao pseto pre 6 godina fazon xd
Jbt, kakvi propaliteti obitavaju na ovom sajtu leptejebo čuj 10000€ u 25. godini života je pojam, vau pa šta je ovo ljudi, gdje je ovo otišlo u pogrešnu stranu?
Druze, Aleksandar Makedonski je u 25oj imao mnogo vece uspehe od tebe pa se nije kurcio.. jebes 10k ojra, cuvaj zdravlje, nemoj se jediti
Naduvajte vi Maestru jaja, 100% je u pravu
Najjače kad lik '88mo dodje i kaže STEKO SAM. Šta si steko, jebem li ti mamu u pičku ja, duva ti ćale u ledja ceo život i sad pišaš po sirotinji šatro, zamisli svoje mesto bez ičije podrške, pa se onda postavi. Ko ovaj majmunčić bosanski što mu ćale pazario brdo za miraz, i sad on tu kao nešto smiruje situaciju, nisu to neke pare. Idi zaradi ih onda kad nisu. Pišam ti se u usta mejmune
Realno 10k evra znaci i nekome ko ima 20x toliko na racunu tako da ne serite mnogo
чекај кулашине 88' је сад 30 година фазон па ако не можеш да се осамосталиш до 30е скачи у бунар јебатебог
+1 reći 10k evra je kurac je ekvivalent onome kad maestro ide po forumu i komentarise kako je neko sirotinja a on nije
Multipalačinked, velika je razlika izmedju osamostaljivanja i konstantnog istresanja i trošenja koje čovek ni sa platom od 5 glava ne može da priušti, čijim to parama kao pišaš, rodjače, da su tvoje ne bi se tako obnašao sig. Niko vam ne brani, al bar ne kenjajte. Stvarno si bosančina klasična i ti
Hehe, multipalačinked
https://images-gmi-pmc.edge-generalmills.com/edfaaf9f-9bde-426a-8d67-3284e9e496ae.jpg
Dobra fora, šta
не пишам парама дебилчино једна мусава већ ти кажем да представљаш 88' годиште као да су тинејџери а уств се ради о клипанима који су у најбољим годинама живота и престани да живиш у 1915. мејмуне да није било мог ђеда твој деда не би грчке видио монкаС
PRELJEV
Kupio sam neki dan drveni sto na montiranje, pripremao sam infrastrukturu za proslavu Maestrovog tiketa, planirao sam da pozovem njega, Gambija i još par ljudi odavde
Kvalitetan sto, bukovina
Pogledam ja ispod deklaraciju
Made in Bosnia
Kad se nisam prevrnuo ko palačinka
dobio od mame ili tate i dobio na kladzi isti kurac, poklonile ti srecne okolnosti isto ko da se rodis u svili i kadifi od roditelja burzuja
10 hiljada eura su tri plate, tri jebena mjeseca, e sad nekome ko radi za 400€ to je puno, a nekome ko ima milion to je smijurija.
Ok i tebi ne bi znacilo da za godinu dana rada dobijes 15 plata umesto 12? Pa lol
Ja sam za prvih 12 k morao da tovim 10 bikova 14 meseci druže moj
Celt kapiram da vrišti od smeha dok čita ovo, a u medjuvremenu mu stiže poruka iz banke dein girroud contto je uvećan za 15k i sada iznosi
milijardu franaka
Šta bre balavi ovaj Skočko, jebate dan. Kolko si izdržo u Denmark, tri dana