Кладионица

1. Treba mi milvoki sa hend 5,5 ajmo janise crni grce

2. kanter +
    milvoki mh 2

Pa posle da poigramo duranta i jos nesto

3. Hahaha pre 3 min sam odigrao u lajvu kad su poveli u ovoj cetvrtini sa 5:2

4. Na koliko ti je kanter?

5. Nije ti bas bilo pametno da igras centra koji igra protiv milvokija ali ajde da navijamo

6. Mlatoni je rekao plus ko si ti da nam sudis iz laznih snova nas budis

7. Hahaha jbt i ja imam kantera ispratio sam mlatonija bukvalno mehanicki nisam ni obracao paznju sta stavljam

8. Hahaha a odigrao sam to sto je napisao i dodao gsw koji sam debil

9. Sad izasao janis ajde sad tovari lopeza kantere ajde

10. zar milvoki prosle sezone nije bio tipa u top 3 ekipa po broju koseva koje primaju od protivnickih cenatara?

11. Pa janis se vrti tu ove sezone pomaze ko da mu zivot zavisi od toga. A kanteru nece da dodaju loptu evo gledam ima covek poziciju ovaj sutira preko ruke, igraju pik on ima mismec ide pas u cosak ne znam koji kurac. Sutira ok 4/5 al nema loptu jbg

12. enes kanter enes kanter ko je na bunaru

13. Ureko sam ga evo 4/6 i izvede ga xd

14. Ma kurcina, ako kanter da 8p u zadnjoj cetvrtini onda tilmo nije debil eto

15. Lopez je krš defanzivac, može Kanter kako oće s njim al mu debili ne daju loptu. I ovaj rezervni centar je bio upitan da će igrati

16. Pa ne dodaju mu vidim da mu ne dodaju. Sad ce da poludinu produzetku ako ga pusti xd

17. Ajde mlatoni jebate pa vec kasnimo

18. Čuvaj pare za silne provizije iz amerike..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.