Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ŠUPIČKUMATERINU
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH...CRKNI PLAVCU JEDAN!!!! :D
ma ko te jebe, pičko jedna... neš se ti radovati za 15 dana :)))
Neću, al nećeš ni ti za 3 sedmice :D
Došo onaj prvi. Oće li mi ko odgovoriti za onaj drugi?
Sa ti znaci ovo?
Ako je ono kod Čarlton-Rochdale 0-2, prošao si.
A SADA OĆU MUŠTULUK, ODMASADAODMA! :)
Pa da, ali pise 1 ki/ 0-2g. Nije dosao kec... Naravno, pivo ti sleduje svakako :)
E jebi ga, ja rekoh obradovaću nekoga :)
mislim da si izduvo, to ti je ona kombinacija da mora doći oboje, al provjeri u kladionici direktno... đes to igro? koja kladiona?
Ma i ja mislim da je to, nego pitam, sta znam. Doso je drugi tiket. Brazil. Nego me buni, ako mora da dodje oboje, sto me onda zakinuse za dobitak, pise skoro upola manji. A i dve kombinacije pise... Da ga jebem.
Da nije porez odbijen?
.Vule i ja sam to igrao kada su igrali finale lige sampiona Inter i Bajern. 2 i 2-3. Secam se kao juce. To je dvoznak. Ako pogodis, trebalo bi da racunaju ovu vecu sto si pogodio.
Pogodio vecu, 0-2 gola kvota 1.9, a sjebo keca, kvota 1.4.
Izgleda da nema na sajtu. Ništa, trkni sutra ako ti je blizu pa proveri.
Jesi igrao sistem ili ne?
Samo jebi, SAMO JEBI! :D
E Čelikete jebote, ne mogu da verujem... Ljudi, ozbiljno pazite kad vam ja sledeći put budem govorio da prodajete bubrege i te nebitne kurce i da sve stavljate na neku tekmu, STAVLJAJTE ODMA' SUPROTNO, ALI OZBILJNO! xD Samo nemojte da se zajebete da sad stavite kad budem prod'o sve živo i mrtvo i stavio na fašiste u revanšu 1&3+. :)
Ma jok, dvoznak samo. Nego mi se cini dosad mi nisu umanjivali dobitak i to...
evo da ti resim dilemu.. racunaj kao da si odigrao 2 tiketa. Na jednom ti je taj par 1, a na drugom ti je taj par 0-2.
A posto si dao 50 din,znaci da ti je uplata po 25 din na ta dva.
Dakle, racunaj kvote koje su prosle i pomnozi sa 25 i dobijes tvoj iznos.
aaaaaa, znači ipak je došlo? Pa fino, fino... Ja sam mislio da kad odigram dvoznak mora da dodje i jedno i drugo...
E da, momcovi, "bomba" za sutra: Bazel - Bajern ikščina. Ako neko hoće, mož' i da proba sa tačnim rezultatom 1:1. I ŠITI KEČINA K'O 10 VRATA! Makar izveli rezervni tim, dobiće ih.
da prodamo bubreg??? olololo